Sergiu Bîlcea: „Lupta împotriva PSD este o prioritate pentru România”

Sergiu Bîlcea: „Lupta împotriva PSD este o prioritate pentru România”

Dezvoltarea României este ameninţată grav de PSD, care a dovedit în ultimii doi an că nu poate guverna eficient, este de părere președintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

„Guvernarea PSD a dovedit că nu are un proiect de dezvoltare a ţării, în schimb prin incompetenţă şi gafe au afectat credibilitatea României şi au făcut paşi înapoi în numeroase domenii, printre care independenţa justiţiei. Guvernarea a fost subordonată unor interese personale sau de grup, Guvernul a fost confiscat practic de personaje incompetente, începând cu primul ministru Dăncilă şi continuând cu miniştrii şi secretarii de stat. Avem cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană, ratele şi cursul euro au scăpat de sub control, Guvernul nu aduce investiţii în infrastructură, avem un deficit comercial grav. Principala prioritate a PSD a fost subordonarea justiţiei faţă de politic şi apărarea unor persoane judecate pentru fapte penale, în frunte cu Liviu Dragnea. Guvernul Dăncilă a subminat încrederea publică în guvernare, prin gafe jenante la fiecare apariţie publică. Prin incompetenţa lor, politicieni ca doamna Dăncilă şi domnul Fifor au distrus imaginea internaţională a României şi au creat probleme diplomatice majore. În plus faţă de această imagine generală, avem o guvernare care nu respectă Aradul, care a tăiat peste 45 de milioane de euro bani pentru investiţiile locale ale judeţului nostru, o guvernare care a încercat să ia Aradului sediul Primăriei. Credem că lupta împotriva PSD este o prioritate pentru România, pentru că acest partid a demonstrat că nu este capabil să se schimbe pe sine şi nici să propună un proiect de dezvoltare a României. Cred că în ultimii doi ani, abuzurile PSD au fost ţinute în frâu doar de preşedintele Klaus Iohannis şi de reacţia societăţii civile. PNL este în acest moment partenerul preşedintelui Iohannis în apărarea instituţiilor fundamentale şi al parcurusului occidental al României, ameninţate de practicile PSD. Anul acesta şi anul viitor, vom duce împreună cu preşedintele Iohannis şi societatea civilă o luptă pentru apărarea României europene. Am convingerea că, la fel ca în toamna lui 2014, românii vor simţi momentul important şi vor apăra aspiraţiile fiecăruia dintre noi spre o Românie democratică, cu economie dezvoltată, în care legile sunt egale pentru toţi”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

Loading...
  1. in caz ca nu stii …psd a fost ales prin vot democratic de catre cetatenii Romaniei, PSD nu sa impus prin forta, atunci tu lupti impotriva cetatenilor care au votat liber si democratic? poate ar fi bine sa te ocupi de diverse probleme pe care le are Aradul in loc sa te lupti cu PSD-ul ales, munceste pentru cetateni ca apoi cetatenii sa te aleaga, ce ai facut de cand esti sef la cja?

    Raspunde
    • Ce mă miră este faptul că afirmațiie sunt cum ai spune că matematic 2*2 = 18 ! Doamne dar cât de prost trebuie să fii să nu vezi realitatea decât la Tv. cu numele respectiv comentată și insuflată ca un drog de formatorul de opinii tâmpite Rareș Petrișor.. Omule ai posibilitatea de a folosi telecomanda , mai fă comparații și încearcă să îți explici ție însuți ce ai face mai mult pt. Romania dacă ai fi la guvernare..! Numai un tembel poate spune că prioritatea pt. Romania este ce ai spus și că cei de acum nu ar avea un plan de guvernare. Păi în primul rând pt. planul de guvernare au fost aleși și în al 2-lea rând se cam țin de plan chiar dacă opoziția înseamnă frână continuă pusă de ”opoziția constructivă” ce încet dar sigur devine principalul dușman al Romaniei și pt. care la punctul 3 veți păți ca pnțcd-ul și din păcate psd-ul va avea mai multe voturi decât ar trebui și abia atunci și-o vor lua în cap (că și ei sunt români !) vor face prostii pe când așa într-o coaliție cu un partid adevărat liberal (și singurul !) fac ceea ce ar fi trebuit să termine acel usl care a fost singurul lucru bun în politica românească dar pt. un foarte scurt timp , înaintea ultimelor alegeri. Nu veți gâștiga domnilor cu atitudinea tembelă în care scopul final este cel expus… ar fi o singură șansă un plan alternativă mult mai bun decât al celor de la psd și discutarea lui pe la toate televiziunile, dar pt. asta trebuie muncit ceea ce este greu și este mult mai simplu și comod să spuneți ”sculați voi ca să ne punem noi că voi sunteți incompetenți, iar primul ministru face greșeli de exprimare”… treceți la muncă și nu vă mai lăsați conduși de portocalii că vă pierdeți total.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.