Sergiu Bîlcea: „Parlamentarii PSD de Arad nu au nici o preocupare faţă de buget”

Sergiu Bîlcea: „Parlamentarii PSD de Arad nu au nici o preocupare faţă de buget”

Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, susţine că România nu are încă un buget pentru anul în curs din cauza faptului că cifrele economiei nu se potrivesc cu minciunile şi promisiunile PSD.

„Tot mai multe informaţii arată că Guvernarea PSD măsluieşte şi ascunde cifrele reale din economie. Pentru a susţine promisiunile electorale şi pentru a păcăli anumite categorii de români, cei de la PSD au făcut un buget care va duce la un deficit bugetar de aproximativ 5%, deşi trebuie să ne încadrăm în ţinta de 3% asumată. Pe scurt, cheltuielile asumate sunt mult mai mari decât ceea ce produce economia reală”, a declarat Sergiu Bîlcea într-un comunicat de presă.

Acesta a adăugat: „Pentru că politica PSD nu se potriveşte cu realitatea, România a rămas fără buget. Fără să avem un buget votat de Parlament, nu avem nici bugetele judeţelor, bugetele locale. Pentru a mai minţi o dată românii, se stabilesc ţinte de colectare nerealiste pentru ANAF, care vor încerca să mai ascundă o vreme deficitul bugetar. În final, Guvernul va trebui ori să taie din cheltuieli, ori să impună noi taxe, să mai găsească «duşmani» în economie pe care să îi suprataxeze, fără să spună că de fapt nota de plată o suportă românii”.

„Potrivit estimărilor, cheltuielile cu salariile bugetarilor ar urma să ajungă la 100 miliarde de lei în 2019, adică circa 10% din PIB, mai mare decât în anul crizei 2009, când era de 9%! În schimb, românii s-au ales cu cea mai mare creştere de preţuri (inflaţie) din Europa, cu un preţ mare la combustibili, energie, mâncare, cu ratele bancare mai mari şi cu deprecierea leului în raport cu euro şi dolarul. Constatăm că parlamentarii PSD de Arad nu au nici o preocupare faţă de buget, nu am văzut să pună în dezbatere bugetul, să încerce să obţină bani pentru judeţul nostru”, a mai spus Bîlcea.

Loading...
  1. PSD a falimentat tara si acum nu mai stiu ce sa faca .nu au solutii. iar aparatul administrativ este supradimensionat si ineficient.PSD nu vrea o reforma administrativa, nu vrea reducerea parlamentarilor, nu vrea eliminarea pensiilor speciale.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.