Sergiu Bîlcea: „Pasarela din Gara Aradul Nou aşteaptă bani de la Guvern”

Sergiu Bîlcea: „Pasarela din Gara Aradul Nou aşteaptă bani de la Guvern”

Preşedintele Organizației Municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea, le reamintește parlamentarilor social-democrați arădeni că o serie de obiective aşteaptă bani prin buget de la Guvern.

„Parlamentarii PSD de  Arad nu dau niciun semn că sunt preocupaţi să obţină bani pentru orașul nostru, în cadrul bugetului de stat, care intră în dezbatere zilele acestea. Când le spui să aducă bani pentru Arad, parlamentarii PSD te ceartă, îţi spun să taci sau să îţi vezi de alte treburi. Partea bună este că Fifor, Căprar, Tripa şi Todor aud mesajele noastre. Le amintesc cu această ocazie că pasarela pietonală de la Gara Aradul Nou arată mizerabil. Din moment ce – aşa cum ne spun ei – cifrele arată bine, putem vedea bani în buget pentru acest obiectiv. Cred că cetăţenii din Aradul Nou, din Sânicolau, ar aprecia un act de normalitate, refacerea pasarelei în aşa fel încât să o poată utiliza arădenii, inclusiv persoanele în vârstă”, a declarat Sergiu Bîlcea (foto).

Loading...
  1. Cred ca ar fi mai bine suplimentarea transportului public cu microbuze. Dar dupa un program riguros si perioade scurte.
    Se vor cheltui niste bani pe apa sambetei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.