Sergiu Bîlcea: „Pentru realizarea proiectelor județului, Aradul are nevoie de sprijin de la București”

Sergiu Bîlcea: „Pentru realizarea proiectelor județului, Aradul are nevoie de sprijin de la București”

Astăzi în cadrul conferinței de presă vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, a anunțat candidatura sa și a colegului său liberal, lipoveanul, Cristian Sălășan: „Ne aflăm azi aici pentru a vă anunța că atât eu cât și colegul meu Cristian Sălășan ne-am depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie“.

Partidul Național Liberal și-a propus, după cum ați mai observat, să promoveze oameni noi, persoane care aduc un plus de valoare, profesioniști în domeniile lor și arădeni care vor să se asigure că județul nostru va avea parte de susținere și de o reprezentare corectă la București.

„PNL Arad are proiecte mari în județul nostru: vrem să aducem bani de la București pentru repararea drumurilor, începem construirea unui spital pentru copii și a unei maternități, în următorii ani dezvoltăm calea ferată Arad-Timișoara, discutăm cu investitori pentru locuri de muncă mai bine plătite, investim în școli. Și, nu în ultimul rând, prim-ministrul ardelean susținut de PNL va înființa Ministerul Satului, cu investiții de 11 miliarde de euro în următorii patru ani în creșterea calității vieții în mediul rural”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Despre colegul său, kinetoterapeutul Cristian Sălășan, Bîlcea spune că acesta este un om cu suflet mare, un gospodar pentru care comunitatea sa este foarte importantă, un profesionist dedicat muncii sale, care înțelege că oamenii cu care intră în contact la locul său de muncă merită respect, înțelegere și grijă.

Cristian Sălășan este absolvent al Universității de Vest Timișoara, iar din 2008 este șeful centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din cadrul DGASPC, centru care se află în satul Cuveșdia din județul Arad.

„Sunt născut, crescut și trăiesc în Lipova. Atunci când am luat hotărârea de a mă implica activ în comunitatea mea, aceasta a venit ca rezultat al faptului că orașul, supranumit odată Perla Muresului, nu este  potentat la adevarata sa valoare. Cu această ocazie vreau să felicit  inițiativa  conducerii Consiliului Județean Arad, referitoare la proiectul de reabilitare al Cetății Șoimoș. Este un punct turistic deosebit de important atât pentru Lipova, cât și pentru întreaga Vale a Mureșului. Candidez pentru un loc senatorial pe listele PNL Arad deoarece îmi doresc sprijin real pentru comunitatea mea. Nu sunt politician, însă provin dintr-un mediu în care am învățat să fiu nu doar atent la nevoile altora, ci am înțeles cum să mă aplec la problemele oamenilor și să implementez soluții de durată, reale și practice. Cred că în Parlamentul României este nevoie de oameni care să pună mâna la treabă, oameni care nu se tem de muncă, oameni care pot să își suflece mânecile și să iasă în stradă, alături de cetățeni oricând este nevoie, fără a le fi rușine că muncesc”, a precizat candidatul la funcția de senator, Cristian Sălășan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.