Sergiu Bîlcea: „Pesediștii se dau de CEASUL MORȚII că au la Arad cea mai slabă organizație din țară. Declarațiile lor demonstrează că nu degeaba e așa!”

Sergiu Bîlcea: „Pesediștii se dau de CEASUL MORȚII că au la Arad cea mai slabă organizație din țară. Declarațiile lor demonstrează că nu degeaba e așa!”

Vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea susține că social democratul Mihai Fifor „se pretinde fals îngrijorat” de orașul de pe Mureș, fără, însă, a avea habar ce se întâmplă, de fapt, în Arad.

„Aradul este singurul județ din România care a construit un spital nou din banii comunității locale! Pentru că pesediștii au trimis banii județului Arad la Dolj, în fieful lui Fifor, Consiliul Județean a construit spitalul de la zero, pe cheltuiala Aradului. Este vorba de un spital public, iar prima măsură a noii conduceri a Consiliului Județean a fost să dispună finalizarea demersurilor de mutare a secției TBC în noul spital până la sfârșitul anului. Este adevărat că Fifor trece doar din când în când pe la Arad, dar chiar să nu fi aflat? Sau nerușinarea merge până într-acolo încât îi minte în față pe arădeni, fără să clipească?”, se arată într-un comunicat de presă remis de vicepreședintele CJA.

„Consiliul Județean Arad a investit peste zece milioane de euro în Spitalul Județean, numai din fonduri locale și europene. Suntem conștienți că mai sunt încă multe de făcut și le-am fi făcut, dacă aveam în parlamentarii PSD un partener și nu o frână pentru județul Arad. Să ne spună Fifor, în calitate de parlamentar, câți bani a obținut pentru sistemul sanitar arădean. Vă spun eu: zero!”, mai precizează Bîlcea.

„Ce au făcut Fifor și ai săi pentru ca Aradul să fie cuprins în programul de construire de spitale? Au scos până și Timișoara din program, au insistat, în schimb, să se construiască spital nou la Craiova. Așa cum tot pe banii arădenilor au construit un stadion nou la Craiova, iar arădenii trebuie să își construiască stadionul din ce au muncit ei. Acum pesediștii se pretind îngrijorați de soarta arădenilor de care, de fapt, le pasă doar cât să le ia votul. În loc să îi mintă în față pe arădeni, să le explice Fifor, cu curaj și demnitate, cum a dirijat PSD banii de la Arad și din vestul țării spre investiții NUMAI în alte zone ale țării, să își mulțumească votanții de acolo!”, încheie Sergiu Bîlcea.

 

  1. Ai ajuns sa iti dicteza falca sa semnezi comunicatele?doar nu le scrii tu!

    Raspunde
  2. Bah sponsorule si soferule, mai ieri umblai sa faci cinste pe la Perla si prin alte locuri pentru Galis, Cristina Nelutu, sa te bage in seama si acum vi cu vrajeli de acest gen!? Nu esti tu un politiciat facut pe baza de pizza si bere?????

    Raspunde
    • ca bine zici, si eu l/am vazut purtandu-l pe cristina la aeroport. acum s/a ajuns, din sofer a ajuns vice PRES la CJ, CA DE COMPETENTA…..NU ARE ROST SA AMINTIM!!!!

      Raspunde
  3. Ar fi interesant sa vorbim mai putin si sa simtim cum lucrurile se schimba in bine! Din pacate vorbim mult si facem putin. !!

    Raspunde
  4. am o vaga banuiala , ca faraonul ,i-si promoveaza colaboratorii ,dupa sistemul folosit in armata
    care cu cat este mai prost , este cu atat mai usor de manipulat , si are sanse mari sa prinda anumite posturi
    cei care s-au prins de aceasta smecherie s-au tirat urgent din preajma marelui vizionar .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.