Sergiu Bîlcea (PNL): „Fără rușine, pesediștii sunt gata să grațieze și ziua, ca hoții”

Sergiu Bîlcea (PNL): „Fără rușine, pesediștii sunt gata să grațieze și ziua, ca hoții”

Sergiu Bîlcea, ia atitudine cu privire la parlamentarii PSD, care, după părerea lui, fac tot posibilul să îi scape de închisoare pe baronii pesediști condamnați pentru mită și trafic de influență.

,,PSD nu a învățat nimic din reacția românilor  în lunile ianuarie și februarie. Prioritatea sa este,  în continuare, să îi scape pe hoți! Între timp nu finanțează sistemul medical, îndatorează țara pentru a-și satisface clientela politică și de afaceri”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Sergiu Bîlcea a solicitat,  în luna februarie, parlamentarilor PSD de Arad, să își precizeze poziția față de grațierea corupților. Imediat după aceea a devenit ținta atacurilor pesediste. „Timpul a demonstrat, iată, că Sergiu Bîlcea a avut dreptate și că PSD urmărește cu orice preț să îi scoată din pușcării pe corupții săi!”, arată PNL Arad într-un comunicat de presă.

,,În loc să aibă pe agenda zilei schimbarea sistemului politic, administrativ, sanitar, de educație, pesediștii se ocupă de rezolvarea problemelor personale”, a declarat președintele organizației municipale PNL Arad, Sergiu Bîlcea..

  1. Las ca si voua va suride gratierea coruptilor , nu mai faceti pe „Alba ca zapada”!!!

    Raspunde
  2. Popa șapcă 4 mai, 2017, 4:42 pm

    Ocupă-te de asfaltări și lasăgargara că ești penibil.

    Raspunde
  3. penibilu ,vezi ca ai in jurul tau HOTI SI TU ESTI IN DEVENIRE!

    Raspunde
  4. Hotii striga hotii!

    Raspunde
  5. Are dreptate, PSD sa nu scape coruptii de inchisoare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.