Sergiu Bîlcea (PNL): „Întrebare pentru parlamentarii PSD: cum vă simţiţi când Aradul este pe locul 35 din 41 de judeţe, la alocări prin PNDL?”

Sergiu Bîlcea (PNL): „Întrebare pentru parlamentarii PSD: cum vă simţiţi când Aradul este pe locul 35 din 41 de judeţe, la alocări prin PNDL?”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Sergiu Bîlcea consideră că circul pe care îl fac parlamentarii PSD de Arad pe tema alocărilor prin PNDL nu poate să acopere o realitate ruşinoasă pentru ei: Aradul a fost lăsat la urmă de conducerea PSD.

„Am o întrebare pentru parlamentarii PSD: cum vă simţiţi când Aradul este pe locul 35 din 41 de judeţe, la alocări prin PNDL? Este o întrebare simplă şi aştept un răspuns clar. Este jenant că politicienii PSD care au pierdut alegerile locale, care nu au primit încrederea arădenilor să conducă judeţul Arad folosesc mandatul de parlamentar pentru o campanie electorală murdară, cu atacuri repetate la conducerea CJA. Este jenant că deputatul Tripa continuă să îşi asume merite pentru fondurile europene obţinute prin Programul Operaţional Regional, chiar şi după ce Ministerul Dezvoltării i-a arătat că banii europeni se câştigă prin muncă şi proiecte, nu prin vorbăria parlamentarilor. Aşa cum au minţit cu POR, minciună dovedită chiar de Guvernul PSD, aşa mint pesediştii şi cu alocările prin PNDL“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

„Recunoaşteţi, domnilor, că Aradul a fost dezavantajat la stabilirea proiectelor care vor fi finanţate! Ar fi desigur prea complicat să înţeleagă domnul deputat Tripa că  prin PNDL nu au fost trimişi bani, sunt de fapt proiecte aprobate. Dar aş aştepta măcar de la dânsul să nu mai folosească minciuni uşor de demonstrat, de exemplu că nu a fost asfaltat niciun kilometru de drum judeţean în acest mandat. PSD nu a câştigat şi nu va câştiga conducerea CJA pentru că arădenii votează în funcţie de proiecte şi de competenţă, nu în funcţie de atacuri mincinoase. Nu vom permite ca judeţul Arad să fie coborât la nivelul submediocru în care se complace PSD Arad. Nu vom accepta să fim printre primii la contribuţia la buget şi printre ultimii când este vorba de bani primiţi pentru proiecte locale. Am primit votul arădenilor şi cer respect pentru Arad“, a mai spus Sergiu Bîlcea.

„Este regretabil că parlamentarii PSD din judeţul nostru îi apără pe cei care nu ne respectă, pe cei care trimit fonduri în alte judeţe. Înţelegem că Guvernul PSD a fost foarte darnic cu parlamentarii, care primesc foarte, foarte mulţi bani, dar cred că interesele pe care le reprezintă trebuie să fie ale arădenilor. Dacă vor să se facă utili cu adevărat pentru administraţiile locale, nu au decât să modifice legea achiziţiilor publice, pentru a putea folosi eficient fondurile publice”, a precizat Sergiu Bîlcea,  vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

  1. psd nu stie decat sa dezinformeze , sa minta sa intoxice lumea cu tot felu de prostii , concret ei nu contribuie cu nimic la dezvoltarea tarii in urma lor ramane saracia lucie si falimentul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.