Sergiu Bîlcea: „PSD își bate joc de Arad: Vrea stadion prin «douăzeci… douăzeci»”

Sergiu Bîlcea: „PSD își bate joc de Arad: Vrea stadion prin «douăzeci… douăzeci»”

Președintele Organizației Municipale a PNL Arad îi acuză pe parlamentarii social-democrați că nu se implică în problema stadionului UTA.

„Incredibil tupeul de care dă dovadă PSD în problema stadioanelor! Aradul, ca și alte orașe puternice și cu tradiție fotbalistică sunt lăsate pe dinafară, în schimb se investesc zeci de milioane de euro în stadioane la Alexandria (Teleorman) și în alte orașe mici. Deputatul Căprar spune că Aradul trebuie să finalizeze stadionul UTA și să aștepte apoi din partea Guvernului, prin Compania Națională de Investiții, să facă gazonul și nocturna. Ca să o cităm pe doamna prim-ministru, stadionul ar fi gata prin douăzeci… douăzeci. Dacă domnul deputat PSD sau ministrul Fifor vroiau să fie de ajutor, puteau să ceară finanțarea investiției în ritm cu autoritățile locale, nu ar fi pus Aradul în situația de a finaliza stadionul și a aștepta apoi aportul și așa redus al Guvernului, care ar amâna inaugurarea obiectivului. În loc să se implice real, parlamentarii PSD țin partea Guvernului. Constatăm că PSD investește în stadioane doar acolo unde există interes politic, unde baronii locali sunt puternici. PSD a finanțat tot stadionul la Craiova și a alocat 12 milioane de euro pentru stadionul din Teleorman, Alexandria, noul pol de dezvoltare a României în opinia PSD. În schimb, încearcă să umilească Aradul, cu investiții mici și proceduri care amână finalizarea stadionului”, afirmă președintele Organizației Municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

„Noi nu ne lăsăm umiliți. Autoritățile locale au scos deja la licitație gazonul, dar deputatul Căprar habar nu are despre ce vorbește, face doar o politică a slugărniciei față de Guvernul PSD. Este edificator investițiile politizate în sport au fost criticate și de fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, care a acuzat Guvernul că investește în stadioane la Alexandria, la Turnu Măgurele și chir în comune, nu însă și la Constanța. Aradul este în aceeași situație. Facem stadionul din banii noștri, Guvernul a acceptat doar un sprijin minimal și îl tergiversează și pe acela. În aceste condiții, este greu să înghițim atitudinea deputatului Căprar, îndreptată împotriva Aradului”, declară Sergiu Bîlcea (foto).

  1. cat timp psd-ul e la putere sansa noastra sant fodurile europene sau investitiile private , pe guvern nu are rost sa ne bazam . Astia vor sa teleormanizeze tara .

    Raspunde
  2. Aveti perfecta dreptate ,aradenii nu pot sa se bazeze pe aceasta guvernare si daca reusim sa accesam fonduri europene sau investitii private, prin monstruasa administratie , vor incerca sa puna bete -n roata, singura solutie , este regionalizarea si autonomie locala.

    Raspunde
  3. Se pare ca alesii locali au preponderent preocupari sportive.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.