Sergiu Bîlcea: „Senatorul Zero îl apără pe Dragnea, nu Aradul!”

Sergiu Bîlcea: „Senatorul Zero îl apără pe Dragnea, nu Aradul!”

Președintele Organizației Municipale a PNL Arad îl critică dur pe senatorul social-democrat Mihai Fifor, despre care afirmă că își ocupă timpul cu apărarea lui Liviu Dragnea.

„Parlamentarii PSD au votat un buget împotriva Aradului, un buget care ia banii administraţiei locale, care nu asigură investiţii pentru obiectivele Aradului. În loc să ia cuvântul pentru Arad, senatorul Fifor îşi ocupă timpul cu apărarea lui Liviu Dragnea. Fifor este cunoscut la Arad drept senatorul Zero. Deşi a ajuns ministru, deşi a gravitat în jurul conducerii PSD, nu a făcut nimic pentru Arad, are zero realizări şi zero proiecte în derulare pentru oraşul nostru, de unde şi-a luat un mandat de parlamentar. Preocuparea lui Fifor este să îi demonstreze lui Liviu Dragnea cât îi este de credincios, după ce l-a trădat şi apoi s-a răzgândit. Fifor a devenit portavocea celor – tot mai puţini – care iau cuvântul pentru Dragnea. Este frustrant să vezi cum un parlamentar care este teoretic reprezentant al arădenilor justifică tăierea fondurile Aradului, cum justifică mutarea investiţiilor spre Teleorman şi alte judeţe, cum se pune în serviciul lui Dragnea şi al unui Guvern care fac rău României, fac rău arădenilor”, declară Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizației Municipale a PNL Arad.

  1. Un aradean get-beget 21 februarie, 2019, 10:28 am

    Aradenii s-ar bucura,stimate domn,daca,in opozitie fiind,a-ti face ceva concret pentru a ne scapa de PCR/PSD care castiga tot mai mult teren in judetul nostru datorita faptului ca opozitia este preocupata sa apara in presa cu declaratii,decat sa faca ceva concret pentru Arad!Poate sunt ignorant,va rog amintiti-mi actiuni din care sa rezulte modul concret in care va faceti treaba!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.