Sergiu Cosmin Vlad candidează din partea USR pentru Primăria Arad

Sergiu Cosmin Vlad candidează din partea USR pentru Primăria Arad

Sergiu Cosmin Vlad, deputat al USR Arad și candidat susținut de USR pentru Primăria Municipiului Arad, a demarat o campanie de promovare a propriei candidaturi, sub motoul „Fără șpagă în Primărie”.

Trăim azi în România, unde avem un număr mare de primari și președinți de Consilii Județene care au fost cercetați, arestați și condamnați pentru fapte de corupție. Vedem aproape zilnic efectele acestei stări de lucru, vedem incapacitatea statului și a administrațiilor locale de a oferi servicii publice și condiții de viață decente cetățenilor. Pentru aceasta, am ales ca motoul de debut al campaniei mele pentru fotoliu de primar să fie Fără șpagă în Primărie. Destul de aproape de noi, șpaga a fost deja dovedită la CJ Arad. Totodată, 93% dintre români consideră corupția un fenomen mai degrabă răspândit decât unul rar. Avem recent cazul liderilor PSD Arad, cercetați pentru fapte de corupție. S-a vorbit în presa arădeană de angajările pentru care se dă șpagă, de la Spitalul Județean, avem o firmă de casă care câștigă toate licitațiile Primăriei, deși nu a fost în stare să termine decât jumătate din stadionul UTA, în Gai s-au pierdut milioane de euro din taxe neîncasate de la firmele de transport. Mandatul meu nu va avea așa ceva. Le promit arădenilor că dacă mă vor vota, cu siguranță nu se va da șpagă în Primărie, declară Sergiu Cosmin Vlad, candidat la Primăria Arad.

Candidatul USR a fost secondat de Adrian Wiener, senator al USR Arad: „USR pregătește măsuri concrete, care vizează acordarea de protecție extinsă celor care, cu bună credință, indică acte de corupție, așa numiții avertizori de integritate. Vizăm modificarea regulamentelor de funcționare ale instituțiilor publice, pentru oferirea de condiții stimulative angajaților care semnalizează încălcări ale legii.”

Loading...
  1. Mai bine te-ai arunca de pe un bloc…de desen….. Clar TU primar……Gogu Papa , Mosneag director Pe JFKennedy, Giani sefa NASA, Balcea director Statia Internationala Spatiala, Wiener Presedintele Medicilor Interplanetari fara Frontiere. Donºt drink and drive, smoke and fly…….

    Raspunde
  2. Fara spaga la PRIMARIE,DAR CU SPAGA LA USR.PE CINE CREDETI ,CA MAI PACALITI CU ACESTE PROSTIOARE IEFTINE?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.