Sergiu Vlad i-a bătut pe toți! TOP-ul prezenței deputaților arădeni în Parlament

Sergiu Vlad i-a bătut pe toți! TOP-ul prezenței deputaților arădeni în Parlament

Sergiu Cosmin Vlad este pe primul loc între colegii săi deputați din USR în ceea ce privește prezența la vot, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

„Arădeanul a încheiat prima sesiune parlamentară a noii legislaturi cu un procent de 99,8%. Astfel, fostul activist de mediu arată că muncește cu adevărat acolo unde l-a trimis electoratul arădean, ceea ce nu poate fi spus despre ceilalți deputați din Arad”, se arată în comunicat.

Parlamentarul USR se află și în topul celor mai prezenți deputați din Arad. Acesta este urmat de un reprezentant al PSD. „Surpriza vine de la fundul clasamentului, unde la o diferență de peste 30 de procente, se află un reprezentant de marcă al PNL. De observat că parlamentarii arădeni aflați la al doilea mandat se află pe ultimele poziții, probabil plictisiți de a reprezenta cu adevărat pe cei care i-au votat”, se mai menționează în comunicat.

Prezența la vot a deputaților de Arad:

  1. Sergiu Cosmin Vlad (USR) – 99,8%;
    2. Adrian Todor (PSD) – 98,3%;
    3. Florin Tripa (PSD) – 97,7%;
    4. Glad Varga (PNL) – 89%;
    5. Petru Farago (UDMR) – 86%;
    6. Dorel Căprar (PSD) – 82%;
    7. Eusebiu Pistru (PNL) – 68%.

„Îmi iau treaba în serios. Nu am candidat în decembrie pentru un loc plătit la Stat, cum a fost cazul altora, abonați la banul public. Am mers în Parlament pentru a aduce schimbările necesare de peste 25 de ani în această instituție. Și încet încet, alături de colegii mei din USR, cred că facem acest lucru. Prin prezența constantă la vot arăt că îmi pasă de ce se întâmplă în Camera Deputaților și nu las să treacă subiecte sau legi de importanță pentru Arad și pentru România. Cred că prin activitatea mea nu îi dezamăgesc pe arădenii care m-au trimis să-i reprezint în Parlament”, a declarat deputatul Sergiu Cosmin Vlad.

  1. rolul parlamentului si a ccr ar trebui diminuat mult , sunt o emanatie nociva psd-eului , ar trebui sa avem o republica prezidentiala, iar mandatele ccr si aparlamentului sa fie de maxim 4 ani, iar retibutiile sa fie la nivelul salariului mediu pe economie,nimeni nu-i mai presus de lege

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.