Serviciul de Investigații Criminale Arad, premiat pentru merite deosebite

Serviciul de Investigații Criminale Arad, premiat pentru merite deosebite

Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad a fost premiat pentru merite deosebite în activitatea de investigații criminale.

Luni, 25 martie, de Ziua Poliției Române, în cadrul unei ceremonii desfășurate în sala de protocol a Centrului Cultural al Ministerul Administrației și Inernelor, Serviciul de Investigații Criminale (SIC) din cadrul IPJ Arad a fost premiat pentru merite deosebite în activitatea de investigații criminale.

Șeful S.I.C., comisar șef de poliție Adrian Șimon, a primit această distincție de la inspectorul General al Poliției Române, chestor general Ioan Buda, pentru activitatea serviciului,în urma căreia s-a reușit identificarea cu operativitate a autorilor furturilor comise prin explozie asupra bancomatelor din Arad și alte localități din țară, precum și pentru identificarea autorilor în faptele comise cu violență în perioada 2018 – 2019.

De asemenea, comisarului șef Adrian Șimon i-a fost înmânată, de președintele Corpului Național al Polițiștilor, chestor Petre Stancu, placheta „Polițist de Onoare”, acordată în fiecare an celor mai merituoși polițiști din cadrul Poliției Române.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.