Sfârşit CUMPLIT, la 25 de ani! ANCHETĂ a ITM după ce un angajat al Maschio Gaspardo a murit strivit la locul de muncă (UPDATE)

Sfârşit CUMPLIT, la 25 de ani! ANCHETĂ a ITM după ce un angajat al Maschio Gaspardo a murit strivit la locul de muncă (UPDATE)

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă după ce un tânăr în vârstă de 25 de ani a sfârşit, luni după-amiază, într-un mod cumplit la locul de muncă.

S.L., stivuitorist la fabrica de utilaje agricole Maschio Gaspardo din Chişineu Criş, a murit strivit de utilajul pe care muncea. „Din primele informaţii reiese că tânărul nu a asigurat motostivuitorul, care s-a deplasat şi l-a zdrobit de remorca unui TIR. Bărbatul a murit pe loc”, au precizat, pentru NewsAr.ro, surse din cadrul anchetatorilor.

De remarcat, că tânărul fusese angajat ca şi muncitor necalificat la fabrica de utilaje agricole.

Ancheta ITM vizează toate aspectele care ar fi putut conduce la tragicul deznodământ.

UPDATE/ Accidentul nu a fost surprins de camerele de luate vederi

Ecaterina Isac, inspector şef al ITM Arad, a declarat pentru NewsAr.ro că bărbatul era singur în momentul producerii accidentului. „Acesta transporta cu stivuitorul nişte semănători de 2,5 tone şi era singur în momentul producerii accidentului. Evenimentul nu a fost surprins nici de camerele de luat vederi, ca să putem să vedem cum s-a întâmplat. În continuare se iau declaraţii, se fac măsurători pentru a elucida cauzele accidentului”, a declarat Ecaterina Isac. (O.T.)

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.