Shopping la început de an

Shopping la început de an

Este adevărat că pentru a ne reînnoi garderoba, nu avem nevoie de scuze, însă, începutul anului pare oportunitatea perfectă. De cele mai multe ori, în această perioadă sunt și reduceri, astfel că, avem un motiv în plus să facem ordine în dulap și să ne hotărâm mai repede ce vrem să mai păstrăm și ce nu. Oricare ar fi stilul sau starea ta de spirit, înarmează-te cu răbdare și timp, pentru a lua deciziile potrivite.

Creează-ți un cont pe site-ul Fashion Days și o să vezi că lucrurile devin mult mai simple. Varietatea produselor te poate ajuta să îți compui diferite ținute, care să te ajute să nu petreci ore în șir gândindu-te ce și cum să alegi. Totuși, trebuie să ții cont de programul pe care îl ai în ziua respectivă pentru a putea să îți desfășori activitatea fără probleme. Dacă ești genul căruia îi plac hainele mai sport, îți poți achiziționa, spre exemplu, un tricou polo sau unul cu decolteu la baza gâtului, o pereche de jeanși și una de pantofi sport, cu inserții din piele sau textil. Nici bluzele cu mânecă lungă și hanoracele nu sunt o idee rea, mai ales dacă vremea este încă rece. Pentru cei care preferă cămășile, au și ei posibilitatea să aleagă între cele slim fit si cele regular fit. Optează pentru materiale din amestec de bumbac sau din bumbac 100% pentru a le simți plăcut pe tine. Acoperă-te cu o geacă cu aspect matlasat pentru un plus de căldură. Nu uita că, pentru a fi mai eficient, este bine să îți pregătești hainele cu o seară înainte, pentru a câștiga timp valoros.

Odată ce te-ai decis ce vrei să porți, e timpul să acorzi atenție și lenjeriei care, deși nu se vede  de cele mai multe ori, este bine să se potrivească formei corpului tău. Tot pe Fashion Days vei găsi topuri modelatoare cu bretele ajustabile sau colanți din aceeași gamă. Te pot surpinde prin felul în care îți pun silueta în valoare, atunci când porți piese care urmează linia corpului. De asemenea, ai la dispoziție o gamă largă de chiloți și sutiene, fabricate integral din dantelă sau din microfibră fără cusături, în funcție de modelul ales și de preferințe. Pentru somn, cămașa de noapte sau setul de pijamale compus din bluză și pantaloni ți-ar putea face serile mai plăcute. Fie că vrei să îți țină de cald sau să îți ofere lejeritate în mișcare, orice vei alege, cu siguranță îți va alinta pielea deoarece sunt produse din țesături sintetice, atent alese și certificate pentru a nu o irita. Răsfață-ți și picioarele cu șosete călduroase și niște papuci din textil cu căptușeală din blană sintetică.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.