Și-a aruncat GUNOIUL de acasă, direct pe strada Mețianu. A fost surprins de CAMERELE VIDEO și s-a ales cu AMENDĂ (FOTO)

Și-a aruncat GUNOIUL de acasă, direct pe strada Mețianu. A fost surprins de CAMERELE VIDEO și s-a ales cu AMENDĂ (FOTO)

În cadrul acțiunilor Direcției Generale Poliția Locală destinate contracarării deversării ilegale de deșeuri pe domeniul public ori privat, a venit rândul dispeceratului DGPL să surprindă, în desfășurare, la orele serii, un astfel de eveniment.

Camerele video amplasate pe strada Mețianu au documentat activitatea unui bărbat, M.V.M., care a depozitat pe domeniul public 4 saci conținând deșeuri reciclabile. Imaginile au fost puse la dispoziția polițiștilor locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, care, prin verificările efectuate în teren, l-au identificat pe contravenient și i-au adus la cunoștință încălcarea prevederilor HCLM nr. 297/2015 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului de salubritate a municipiului Arad, informează DGPL Arad.

Respectivul s-a ales cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea obligației de a depozita deșeurile la punctul de colectare din contractul deținut (adresa de domiciliu). Chiar în situația în care salubrizarea stradală nu ar fi fost delegată altui operator decât cel care gestionează resturile menajere, cetățeanul respectiv tot ar fi fost sancționat pentru „turismul deșeurilor”, activitate ce încarcă ilicit facturile altor beneficiari ai serviciilor de salubritate sau ale Primăriei Municipiului Arad.

 

  1. Ce tare suna, Directia GENERALA Politia Locala….
    cel putin ca si Directia Generala de Informatii a Apararii ( DGIA ) Foarte tari domnii generali gardieni publici…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.