Şi-a căutat ani de zile MAMA BIOLOGICĂ. În cadrul unui reality show A AFLAT un lucru care avea să-i SCHIMBE RADICAL VIAŢA

Şi-a căutat ani de zile MAMA BIOLOGICĂ. În cadrul unui reality show A AFLAT un lucru care avea să-i SCHIMBE RADICAL VIAŢA

O femeie, care şi-a petrecut mai bine de 15 ani din viaţă căutându-şi mama biologică, a avut parte de şocul vieţii ei când a aflat cine era aceasta.

După ani de zile în care nu a reuşit să îşi găsească mama, Jenny Thomas din Rochester (New York), acum în vârstă de 40 de ani, a apelat la o emisiune de la TLC, „Long Lost Family”. Aşa a aflat că, de fapt, îşi cunoscuse mama biologică în urmă cu 10 ani, fără să ştie că femeia care îi fusese, timp de 2 ani colegă la locul de muncă era şi cea care a adus-o pe lume.

„În ziua în care am aflat am trăit un şoc, la propriu. Ani la rând mă uitam la femei pe stradă şi mă întrebam dacă una dintre ele e mama”, a povestit Jenny.

Mama biologică a lui Jenny, Nita, care este fiica unui ministru, a fost forţată să îşi dea fetiţa spre adopţie. Fiind doar o adolescentă când a rămas însărcinată, părinţii nu au vrut să o susţină şi au obligat-o să renunţe la micuţă.

În perioada în care au lucrat împreună, cele două au avut o relaţie de colegialitate foarte bună, au interacţionat zilnic, iar Jenny mărturiseşte că mama ei râdea adesea la glumele pe care le făcea.

birth-mom

31D151D200000578-3475226-image-m-52_1457031556277

 

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.