Și-a făcut un SELFIE la câteva minute după ce a suferit un ACCIDENT. Lumea I-A SĂRIT ÎN CAP! (FOTO)

Și-a făcut un SELFIE la câteva minute după ce a suferit un ACCIDENT. Lumea I-A SĂRIT ÎN CAP! (FOTO)

Teribilismul și dorința de a fi mereu în centrul atenției fac tot mai multe victime în rândul tinerilor.

O fată de 18 ani care primise de la părinți un autoturism marca Mercedes C230 și-a invitat prietenii la o plimbare pentru a le arăta cât de puternic este bolidul.

Christal McGee din Statele Unite, împreună cu alți 3 prieteni, printre care și o tânără însărcinată, s-au urcat în mașină, iar fata a demarat în trombă. La scurt timp, a apăsat puternic accelerația și apoi și-a scos telefonul mobil pentru a împărtăși cu prietenii săi de pe Snapchat experiența. Avea 170 km/h pe un drum unde viteza maximă admisă era de 80 km/h. A pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un autoturism care circula regulamentar.

Toţi pasagerii bolidului au suferit răni grave, inclusiv tânăra şoferiţă.

Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a dat-o acum în judecată pe șoferița inconștientă, dar și pe administratorii aplicației Snapchat. În urma accidentului, bărbatul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile și a suferit leziuni grave, dar și pierderi de memorie.

Șoferița de 18 ani nu s-a dezlipit nicio clipă de telefonul mobil. Ea a primit îngrijiri de la paramedici cu smartphone-ul în mână şi chiar şi-a făcut un selfie pe targă, pe care, ulterior, l-a postat pe Internet.

Prietenii săi au reacționat ferm la postarea fetei, acuzând-o de inconștiență.

accident

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.