ȘI-A IEȘIT DIN FIRE și a început să lovească ușile unui magazin din centrul Aradului cu picioarele

ȘI-A IEȘIT DIN FIRE și a început să lovească ușile unui magazin din centrul Aradului cu picioarele

Un băimărean de 32 de ani i-a speriat pe arădenii care s-au aflat, marți seara, în trecere prin centrul municipiului Arad. Pe fundalul consumului de alcool, bărbatul a devenit recalcitrant și a început să lovească cu picioarele ușile unui magazin de încălțăminte din centru.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de urgență la fața locului, în urma unui apel făcut la Serviciul Unic de Urgență 112. După ce l-au identificat pe bărbat, în timp ce-i întocmeau procesul-verbal de sancționare, oamenii legii au observat că acesta purta încălțăminte sport nouă, care era în contrast cu îmbrăcămintea sa.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul încălțase pantofii în magazin, iar apoi a plecat cu ei fără să-i plătească. Prejudiciul în acest caz, în valoare de 230 lei, a fost recuperat, pantofii fiind returnați.

Bărbatul, care își are domiciliul în municipiul Baia Mare, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 lei. Împotriva sa a fost depusă plângere, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de „furt”.

Foto: incabinadeproba.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.