ȘI-A PIERDUT inelul cu diamante. Nu o să-ți vină a crede unde L-A GĂSIT după 5 ani!

ȘI-A PIERDUT inelul cu diamante. Nu o să-ți vină a crede unde L-A GĂSIT după 5 ani!
Își pierduse orice speranță de a-și mai găsi vreodată inelul de logodnă, iar valoarea materială a acestuia era cea mai mică problemă pentru Lois, o femeie din Statele Unite.
Aceasta a căutat luni la rând după inelul care-i dispăruse în mod inexplicabil. L-a găsit după 5 ani în cel mai ciudat loc cu putință.
Lois Matykowski (FOTO) din statul Wisconsin primise inelul cu diamant de la soţul ei, înainte de căsătorie.
39f9d510-009c-11e4-868f-d57c54a9f2b5_Lois-Matykowski
„Am fost devastată. Cum să înlocuieşti aşa ceva? Nu e vorba despre valoarea materială a inelului, ci de valoarea sentimentală”, povestește femeia.
Vinovat pentru dispariţia inelului a fost chiar căţelul familiei, Tucker. Într-o zi în care căţelul, numit şi ,,Banditul Mâncării” pentru obiceiul de a înghiţi orice, s-a lăcomit la o îngheţată pe băţ.
„M-am întors să mă uit la nepoata mea şi îngheţata dispăruse. Iar Tucker stătea acolo şi plescăia”, a mai povestit Lois.
După ce a mâncat înghețata cu poftă, câinelui i s-a făcut rău şi a vărsat tot ce mâncase, inclusiv inelul cu piatră prețioasă al stăpânei sale. Ca să vadă dacă ascunde şi alte comori, Lois l-a dus pe Tucker la veterinar, însă, radiografia a arătat că nu mai era nimic de valoare în stomacul câinelui.
Tucker-Diamond-Ring
Sursa: thetrentonline.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.