Și-a văzut TATĂL pentru prima oară după 20 DE ANI de căutări. Ce I-A FĂCUT bărbatul când a întâlnit-o, a lăsat-o TRAUMATIZATĂ

Și-a văzut TATĂL pentru prima oară după 20 DE ANI de căutări. Ce I-A FĂCUT bărbatul când a întâlnit-o, a lăsat-o TRAUMATIZATĂ

O femeie a făcut investigații timp de 20 de ani pentru a-și găsi tatăl, despre care nu mai știa nimic de când era copil. După aceste lungi căutări, a reușit să dea de el, însă reacția bărbatului a fost șocantă.

Fata, care locuiește în Melbourne, a fost foarte fericită că își va cunoaște tatăl biologic, iar după ce a aflat unde stă, s-a dus să îi facă o vizită.

Bărbatul de 38 de ani locuia cu concubina și cu fiul său, dar în momentul întâlnirii au fost doar el și cu fiica lui.

Când a văzut-o și a aflat cine este, a părut bucuros și a luat-o în brațe. După aceea a urmat un coșmar.

El a dus-o în dormitor și a violat-o. Situația este cu atât mai gravă cu cât fata era însărcinată. Din acest motiv nu s-a împotrivit, pentru ca el să nu o lovească și să piardă copilul.

Ea a ieșit traumatizată din casă și și-a jurat că nu va mai avea niciodată de a face cu tatăl ei, care a fost arestat pentru incest.

Bărbatul avea probleme psihice și a mai fost acuzat de nenumărate ori de violență fizică și comportament deviant.

Sursa: metro.co.uk

 

  1. Nu are sens. Tatăl are 38 de ani, fata l-a căutat timp de 20 de ani, înseamnă că el avea 18 ani când s-a născut fata, deci în momentul violului ea avea 20 de ani și concluzia beton este că fetița nici nu s-a născut bine că a și început investigația care a durat 20 de ani.
    Aveți grijă ce scrieți mă că nu are sens.
    Poate că bărbatul are vărsta de 48 ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.