Şi arădenii au ieşit în stradă, protestând împotriva clasei politice

Şi arădenii au ieşit în stradă, protestând împotriva clasei politice

Câteva sute de tineri arădeni au ieşit în stradă, miercuri seara, alăturându-se, astfel, zecilor de mii de manifestanţi din întreaga ţară care protestează împotriva sistemului.

La fel ca şi la Bucureşti, mesajul lor este îndreptat împotriva clasei politice, pe care o consideră vinovată, responsabilă pentru tot ce s-a întâmplat negativ în România în ultimii 25 de ani.

Foto: Facebook / Colectiv Arad

 

  1. Se pare ca aradenii nu sunt foarte deranjati de mizeria in care ne balacim.
    Nu sunt deranjati ca trebuie sa-ti faci autorizatie de constructie ca sa-ti repari gardul si te costa proiectul si autorizatia mai mult decat gardul, ca esti umilit de administratia financiara care iti ia bani pentru certificate fiscale cerute de tot de administratia locala, ca in Arad se plateste taxa de orar, taxa de salubritate pentru cantitati mai mari decat in realitate (smecheria intre Falca si Polaris), ca daca iti faci o firma umbli 2 zile pe saptamana sa rezolvi hartii inutile, ca impozitele pe imobile sunt cele mai mari din tara, ca in afara de borduri hiperscumpe nu mai avem nimic (toata industria aradeana se rezuma la cateva fabrici care platesc muncitorilor doar minimul pe economie – bani sa nu moara si in niciun caz sa traiasca). Pe aradeni nu ii deranjeaza nici spagile pe care trebuie sa le dea in spitale, nici calitatea infecta a invatamantului (o institutie care tine mortis sa-i convinga pe copiii care nu sunt tocilari ca nu sunt buni de nimic, ca profesorii sunt infailibili si inamovibili), nici jenanta noastra politie pornita tot pe amenzi si spagi, nici de asigurarile medicale care ni se baga pe gat cu sila, pentru care platim peste 12% din toate veniturile noastre si nu primim altceva decat – nu mai avem fonduri, nu sunt deranjati nici de faptul ca sefii nostrii nostrii sunt doar niste pilosi, comunisti si incompetenti, nu sunt deranjati de taxa auto care nu are nici o legatura cu poluarea, de jegurile care ne conduc si de care nu mai putem scapa, lepre odioase inganfate, pline de bani, cu morga si voce groasa, cu o lipsa totala de proiecte, cu o viziune de cartita, prosti, inculti si cu diplome de cacat eliberate de facultatile care nu sunt altceva decat niste nenorocite de fabrici de diplome, de avocatii care te fura de procurorii care ancheteaza dupa comanda politica, de judecatorii cre nu judeca (ca preferi sa pierzi in fata statului si a escrocilor decat sa te incurci ca asa zisa justitie), de asociatii cretine care cheltuie miliarde de euro cu o eficienta jenanta, de lipsa de sanse, de decenta, marile lanturi de magazine care iti vand rahat la supra-pret …..
    Practic nimic nu merge cum ar trebui. Statul i-a imbecilizat pe oameni si i-a convins ca sunt doar niste vaci de muls si prostii astia imbecilizati fiind sunt si ei convinsi c a s-au nascut doar pentru a fi servitori, iobagi, slugi la niste politruci de cea mai joasa speta.
    Stati in casa, sau in grajd, la caldurica, cu balotul de paie in fata si mulgatoarele pe tate. Stati si uitati-va la presa noastra de rahat care va imparte in PNL-isti si PSD-isti, cand voi nu sunteti decat niste vaci care se impung intre ele si ei niste mahari fara culoare politica, care isi dau mana de fiecare data, indiferent de partid, ca sa va mai mulga.

    Raspunde
  2. Păi cum să meargă când e populată cu dobitoci ca tine, un trepanat cu sfert de creier șomer cel mult, cu studii la privat și trăind din banii babacilor că vorba aia tu dacă nu ești cel puțin director nu cobori din pat….

    Raspunde
    • Inteleg ca te simti atacat, ca ai stat aseara acasa si te-ai uitat doct la TV si urmare a acestor sesiuni de informare pe care ti le-a livrat o presa penibila de partid, tu stii, tu ai inteles, tu esti bun etc.
      Sau vrei sa spui ca tie nu ti se pare ca traim intr-o lume prost facuta in care cacatii f.. in loc sa puta. Poate este vre-un functionar intr-un birou caldut, fara nici o responsabilitate dar cu putere in pix, putere care iti aduce spagi? Sau poate, mai rau esti un penibil sadea care asteapta sa-si castige siguranta si confortul la pariuri sportive si care se viseaza mare smecher in considerarea unui castig imens viitor si improbabil.
      Prost esti fiindca nu ai capacitatea sa produci argumente. Prost esti fiindca te-ai simtit atacat, fiindca te-ai asimilat iobagilor, slugilor, vacilor.
      Prost esti si fiindca daca taceai filozof ramaneai, fiindca te-ai bagat in seama ca prostu, dupa zicala – prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
      Muuuu, prostovane!

      Raspunde
  3. Intersectia A. Saguna – Condurasilor a ucis mai mult de 32 de persoane in toti anii de mandat ai lui Falca! si el inca nu si-a dat demisia….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.