Și-au DECORAT CASA pentru Crăciun, iar a doua zi au fost ASALTAȚI DE POLIȚIȘTI. Gestul care I-A REVOLTAT pe vecini! (FOTO)

Și-au DECORAT CASA pentru Crăciun, iar a doua zi au fost ASALTAȚI DE POLIȚIȘTI. Gestul care I-A REVOLTAT pe vecini! (FOTO)

În prag de Sărbători, o familie s-a gândit să-și decoreze casa într-un mod neobișnuit, care, însă, i-a revoltat pe vecini, într-atât încât au depus plângere la poliție.

Familia de americani din Limerick (Maine) se mutase de curând în cartier și au și început să-și decoreze casa de sărbătoare.

S-au decis să sfideze gruparea teroristă ISIS și au montat pe exterior un Moș Crăciun luminat, care urinează pe o pancartă pe care este scris cu led-uri ISIS.

Santa-ISIS

Gestul lor nu a trecut neobservat de către vecini, care s-au arătat foarte deranajati şi au chemat poliţia, temându-se că simpatizanţi ISIS s-au mutat lângă ei când au văzut semnul mare cu iniţialele grupării teroriste. Doar că vecinii n-au observat şi restul aranjamentului, care nu este deloc un gest de simpatie, ba dimpotrivă.

„Cei care au făcut apelul la poliţie s-au temut că proprietarii ar putea avea legătură cu ISIS sau ar fi simpatizanţi. Şeriful le-a făcut o vizită şi a văzut cu ochii lui semnul iluminat pe care scria ISIS, iar pe acoperiş era aşezat un Moş Crăciun, într-o poziţie în care să pară că urinează pe semnul ISIS. Proprietarul ne-a spus că acesta a fost modul în care şi-a expus prorpria părere politică”, au sprecizat reprezentanţii poliţiei locale într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.