Şi-au DROGAT bebeluşul pentru că PLÂNGEA prea mult

Şi-au DROGAT bebeluşul pentru că PLÂNGEA prea mult

Părinţii unui bebeluş de patru luni riscă să ajungă la închisoare după ce şi-au drogat copilul cu metamfetamină pentru că acesta nu se oprea din plâns.

Silvia (26 ani) şi Miroslav Strnadova (30 ani), din Prievidza (Slovacia), s-au prezentat la spitalul din localitate cu bebeluşul lor înfăşurat într-o pătură, ţipând că au nevoie de ajutor.

Medicii au preluat imediat micuţul şi au constatat că acesta era în comă. Analizele au confirmat suspiciunile personalului medical şi au arătat faptul că, din păcate, creierul copilului nu a putut suporta doza administrată şi corpul său se afla în moarte clinică.

Un purtător de cuvânt spital, a declarat: „Au venit în sala de așteptare cu copilul inconștient într-un cărucior și au cerut să-l vadă un doctor. Când am efectuat verificările s-a dovedit că fiul lor este într-o stare critică din cauza unei doze puternice de droguri”.

Șansele de supraviețuire ale micuțului sunt minime, el fiind ținut în viață de aparate.

Cei doi părinți erau cunoscuți ca fiind consumatori de droguri. Vecinii cuplului au fost șocați când au aflat cât de inconștienți s-au dovedit a fi cei doi. Bărbatul se află acum în arest, mama copilului fiind cercetată în libertate.


Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Articole mai vechi