Și-au schimbat prioritățile. Șapte orașe și comune au solicitat realocarea unor sume de bani spre alte investiții

Și-au schimbat prioritățile. Șapte orașe și comune au solicitat realocarea unor sume de bani spre alte investiții

Consilierii județeni au aprobat o serie de solicitări ale administrațiilor locale de realocare spre alte investiții a unor sume destinate la începutul anului altor obiective, anunță Consiliul Județean Arad.

Aceste sume au fost repartizate de CJA către unitățile administrativ – teritoriale din cota de 7,5% din impozitul pe venit.

„Am răspuns solicitărilor administrațiilor locale, de a transfera anumite sume de la unele investiții la altele. Practic, aceste sume aparțin comunităților locale, iar administrațiile locale știu cel mai bine cum și unde să folosească aceste sume, puse la dispoziție de Consiliul Județean. Această flexibilitate a Consiliului Județean subliniază, de fapt, colaborarea foarte bună cu administrațiile locale, rezultatul concret regăsindu-se în satisfacerea nevoilor oamenilor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Șapte primării din județ au solicitat realocarea unor sume destinate inițial altor obiective. Este vorba de Pecica, Sântana, Dorobanţi, Vinga, Zăbrani, Zerind și Buteni.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.