Și-au scos COPILUL LA VÂNZARE. Ce vreau să facă cu banii obținuți pe micuță?!

Și-au scos COPILUL LA VÂNZARE. Ce vreau să facă cu banii obținuți pe micuță?!

Doi tineri care aveau nevoie disperată de bani au pus un anunț pe un site de vânzări online în care spuneau că sunt gata să-și dea fetița de numai 18 săptămâni oricui le oferă 3.530 de dolari.

Tatăl micuței, din provincia  Fujian, a găsit imediat un cumpărător, iar banii obținuți pe copilă dorea să-i cheltuiască pe un iPhone și o motocicletă.

Detaliile vânzării au fost stabilite online pe o platformă de chat foarte populară în China intitulată QQ. În fața poliției, cumpărătorul a spus că a cumpărat fetița pentru sora sa.

Cazul a șocat opinia publică, cu atât mai mult cu cât explicația părinților a fost năucitoare. Aceștia au spus că s-au gândit la această soluție în momentul în care au început să aibă probleme financiare, însă, nu și-au imaginat nicio clipă că fac ceva ilegal.

”Eu însămi am fost adoptată și multe persoane din orașul meu natal își vând copiii pentru că nu-și permit să-i crească. Chiar nu am știut că ceea ce am făcut era ilegal”, a declarat mama micuței.

Vânzătorul, tatăl micuței a fost condamnat la trei ani de închisoare, în timp ce mama sa a primit o sentință suspendată de 2 ani și jumătate.

Cumpărătorul nu a fost penalizat și crește în continuare fetița.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.