Şi BEBELUŞUL TĂU poate fi ÎN PERICOL! Fiul ei de numai câţiva anişori S-A ÎMBOLNĂVIT, iar nimeni NU A REUŞIT să-şi dea seama de la ce până când A DESCOPERIT ASTA…

Şi BEBELUŞUL TĂU poate fi ÎN PERICOL! Fiul ei de numai câţiva anişori S-A ÎMBOLNĂVIT, iar nimeni NU A REUŞIT să-şi dea seama de la ce până când A DESCOPERIT ASTA…

Soţii Penny şi Simon Powell au un băieţel drăgălaş de numai câţiva anişori, care, în ultima vreme se îmbolnăvea tot mai des, aparent fără niciun motiv.

Disperaţi, cei doi soţi, au mers cu micuţul la tot felul de medici, însă, nimeni nu şi-a dat seama de ce starea copilului nu se ameliora, deşi, se afla sub tratament.

Până într-o zi, când Simon şi un bun prieten au intuit ce anume îl îmbolnăvea pe micuţ, iar mai târziu, s-a dovedit că aveau dreptate. Cana pentru bebeluşi a copilului său avea o gură de scurgere etanşă, iar când Simon a inspectat-o mai atent, a simţit un miros îngrozitor care venea din interior.

Fiul său obişnuia să bea dintr-o cană infestată cu MUCEGAI! Dezgustat, bărbatul a făcut poze, iar soţia sa, Penny le-a postat pe Facebook. Imediat reţeaua de socializare a fost „împânzită” de poze asemănătoare, postate de alţi părinţi. Toţi aceştia foloseau acelaşi tip de căni pentru bebeluşii lor.

Motivul pentru care părinţii optează pentru acest model de cană este acela că gura de scurgere este sigilată, prevenind astfel înghiţirea accidentală a capacului. Atunci când Simon a deschis gura de scurgere cu un cuţit, a aflat pe loc cauza bolii fiului său. Bărbatul s-a adresat companiei producătoare, al cărei răspuns a fost unul lamentabi:

„Este important să menţionăm că există multe alte produse cu un design similar a căror gură de scurgere sigilată reprezintă mediul ideal pentru formarea de mucegai. Deoarece mucegaiul poate provoca infecţii ale sinusurilor, iritaţii ale gâtului, simptome de astm şi iritaţii cronice ale ochilor şi ale pielii, se recomandă insistent că orice astfel de căni să fie aruncate”, au precizat reprezentanţii firmei.

sippy-1

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.