Și CJA amenință că va REZILIA contractul cu RETIM

Și CJA amenință că va REZILIA contractul cu RETIM

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a convocat pentru luni Adunarea Generală a ADI SIGD Arad, zona I, pentru a lua în discuţie rezilierea contractului cu firma RETIM.

„Există o nemulţumire justificată a cetăţenilor şi a administraţiilor locale faţă de modul în care acţionează RETIM. Noi am accesat o finanţare europeană de peste 30 de milioane de euro pentru a asigura cetăţenilor servicii de colectare a deşeurilor de calitate, la un preţ corect. Din păcate, firma care a câştigat licitaţia ar evidente probleme în a se achita de misiune. Autorităţile locale au asigurat toate condiţiile pentru buna funcţionare a activităţii, dar în ciuda unor amenzi şi în ciuda somaţiilor repetate, activitatea nu a intrat în normal. În aceste condiţii, am convocat Adunarea Generală a ADI SIGD pentru a analiza rezilierea contractului cu RETIM. Administraţiile locale vor analiza oportunitatea rezilierii contractului şi paşii care vor urma în continuare, a declarat Sergiu Bîlcea.

  1. Angel Popescu 10 mai, 2018, 2:51 pm

    Nu mai prostiți arădenii, reziliați contractul și gata.
    Nu vor rezilia nici un contract. 50 % din acțiunile Retim este deținut de Primăria Timiș , câteva procente de către Primpria Oradea, iar proprietar este Marin Preda PDL, așs vorbește lumea.
    Deci …..

    Raspunde
  2. Ar fi o prostie sa reziliati ca ne vor manca sobolanii. Cine ar mai strange gunoiu 😂😂😂

    Raspunde
    • Da, asa este, nu-l reziliati, noi, aradenii, vrem sa platim cu tot dinadinsul niste servicii care se fac doar pe hartie. Oricum gunoiul nu este strans, cu contract sau fara, dar dragii de ei, sobolanii nu ne mananca fiindca ei stiu ca avem contract.

      Raspunde
  3. la pecica e dezastru dar promarul tace!

    Raspunde
  4. Ar fi doar doua probleme. Pentru firma problema este „pretul corect” iar pentru voi cinstea si competenta.

    Raspunde
  5. nu rezilierea e problema ci smecheria de la bun inceput: ADI deseuri e intesata cu membri ai Falca _ PD care au pacalit Retim. cantitatea de gunoi e infinit mai mare decat au trecut ei in caietul de sarcini iar cei de la Retim au fost pusi in fata faptului implinit. ar putea actiona in instanta ADI pentru inselaciune. Tolea sa demisioneze primul pentru incompetenta

    Raspunde
  6. Da, ce sa mai zic, Retimul a aterizat pe planeta Pamant cu doar doua ore inaintea primirii caietului de sarcini. Specialistii lor care au analizat caietul de sarcini bineinteles ca au facut studii aprofundate in limita unei pagini A4 tiparite. Abia dupa ce au castigat licitatia au aflat ca in afara metrului patrat pe care vietuiesc, Aradul are o suprafata cu mult mai mare. Asa ca, da, ia luat prin surprindere, caci ei stiau ca de-a lungul ultimelor sute de ani, Aradul nu are decat 7 strazi, cu 25 de case fiecare. O vai, inocentul Retim. Hai sa-i plangem de mila. Si noi si sobolanii de prin gunoaiele neridicate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.