Și-a pierdut TELEFONUL și actele. Când l-a recuperat și l-a deschis a avut parte de o SURPRIZĂ NEAȘTEPTATĂ. Ce i-a apărut pe ecran

Și-a pierdut TELEFONUL și actele. Când l-a recuperat și l-a deschis a avut parte de o SURPRIZĂ NEAȘTEPTATĂ. Ce i-a apărut pe ecran

Să-ți pierzi permisul de conducere, telefonul mobil și cardul este un stres și o foarte mare bătaie de cap, mai ales că de cele mai multe ori nu le recuperezi niciodată. A pățit-o și acest bărbat, căruia i-au fost restituite, însă telefonul a venit cu un „bonus”.

Michael Martin din Burleigh, Marea Britanie, s-a trezit fără acte și fără telefonul mobil. Cel mai rău i-a părut de telefon deoarece avea pe el o grămadă de poze cu fiul său, inclusiv primele poze cu el după ce s-a născut.

Acesta a avut noroc deoarece lucrurile lui au fost găsite de doi tineri, Paul Aher și Trent Kaiser, care i le-au înapoiat a doua zi. Cei doi nu s-a rezumat la atât, ci i-au lăsat și un filmuleț haios pe mobil.

În videoclip, bărbații beau bere pe iarbă și îi spun lui Michael că au încercat să-l sune, dar au realizat că telefonul său e la ei și că vor bea în cinstea lui înainte să i-l dea înapoi.

A doua zi s-au întâlnit și totul s-a terminat cu bine, Michael fiind foarte recunoscător că și-a recuperat pozele.

telefon_pierdut_gasit_56858900

Sursa: mirror.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.