Şi USR are candidat la funcţia de primar al comunei Covăsînţ

Şi USR are candidat la funcţia de primar al comunei Covăsînţ

Daniel Filip a fost desemnat candidat din partea USR la funcţia de primar al comunei Covăsînţ.

Născut pe valea Mureşului, la Lipova, de profesie jurist, s-a făcut cunoscut printre locuitorii comunei Covăsînţ prin activitatea sa de slujitor spiritual şi totodată prin asistenţa juridică cu care a venit în sprijinul acestora de-a lungul timpului.

„Oamenii au fost cei care mi-au cerut să candidez. Se pare că sunt sătui de inactivitatea administraţiei pe care au avut-o până acum. Ca să nu mai amintesc corupţia, dovedită şi sancţionată de instanţă. Locuitorii comunei doresc o administraţie care să le asculte părerea, care să se gândescă la ei în primul rând, nu la propriile interese şi la şpagă. Să nu uităm că în Covăsînţ trăiesc si multe familii cu probleme materiale, sunt zone, străzi, unde utilităţile sunt aproape inexistente, deşi suntem aproape de Arad şi avem un potenţial economic bun. Cu un primar activ, care să ştie să gestioneze bugetul comunei, care să atragă bani din fonduri europene, locuitorii pot avea o viaţă civilizată, în condiţii apropiate de mediul urban”, a declarat Daniel Filip.

În comuna Covăsînt sunt organizate alegeri parţiale în data de 11 iunie, ca urmare a pierderii mandatului de către fostul primar liberal Traian Balint, în urma unei condamnări definitive pentru fapte de corupţie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.