Silvius şi Silviu candidează la primăriile din Almaş şi Covăsânţ. Cine SUNT ei şi de ce vor să fie primari

Silvius şi Silviu candidează la primăriile din Almaş şi Covăsânţ. Cine SUNT ei şi de ce vor să fie primari

Alegerile pentru funcţia de primar în comunele Almaș și Covăsânț vor avea loc în data de 11 iunie.

Primii care şi-au anunţat candidaţii, într-o conferinţă de presă, sunt liberalii. La Almaş, PNL merge pe mâna lui Avram Silvius Teodor iar la Covăsânţ pe mâna lui Marius Silviu Oneț.

Secretarul general al PNL Arad, Răzvan Cadar, are sarcina de a se ocupa de organizarea acestor alegeri. „Împreună cu echipa formată din conducerea partidului, dar și cu secretarii generali adjuncți, Doru Bozga și Bogdan Blaga ne vom asigura de bunul mers al acestei lupte electorale, pe care suntem convinși că o vom câștiga, atât la Almaș cât și la Covăsânț”, a declarat secretarul general al PNL Arad.

Iustin Cionca, prim-vicepreședintele PNL Arad, a fost cel care i-a prezentat, în conferința de presă de astăzi, pe candidații la funcția de primar: „La Almaș îl susținem pe domnul Avram Silvius Teodor, manager al unei companii private, de profesie tehnician în industrie alimentară și dascăl. Domnul Marius Silviu Oneț este propunerea noastră pentru primăria Covăsânț. Actualul primar interimar și fost viceprimar al comunei este absolvent al Facultății de Teologie Arad. În urma sondajelor de opinie făcute în cele două localități, sunt convins că propunerile noastre pentru primăriile celor două comune sunt cele mai bune opțiuni pentru dezvoltarea acestor comunități locale.”

Avram Silvius Teodor a declarat că a decis să se implice în cursă politică pentru funcția de primar în comuna Almaș deoarece consideră ca factor prioritar pentru dezvoltarea comunei continuarea proiectelor administrative începute deja și demararea unor noi inițiative care să contribuie la prosperitatea comunității: „Ne propunem să definitivăm infrastructura rutieră și rețeaua de canalizare, ca mai apoi să ne putem concentra pe atragerea investitorilor în zona noastră, fapt ce ar putea duce la crearea de noi locuri de muncă și implicit la creșterea calității vieții almășenilor. Un aspect important pentru strategia noastră îl constituie grija și pregătirea următoarei generații. În calitate de părinte și profesor mă preocupă rata abandonului școlar, condițiile în care elevii își desfășoară activitatea și șansele egale, corecte la educație pentru fiecare copil în parte”, a spus candidatul PNL Avram Silvius Teodor.

Marius Silviu Oneț consideră că prioritatea sa este și va fi dezvoltarea comunei Covăsânț și creșterea calității vieții pentru cetățenii localității: „Îmi doresc să mă implic cât mai mult în comunitatea noastră. Poate unul dintre principalele mele atuuri este că sunt un om al faptelor, pentru care primează bunăstarea concetățenilor mei. Legătura și comunicarea mea cu oamenii este constantă, iar părerile și sugestiile lor sunt cele care contribuie la dezvoltarea comunității. Consider că deschiderea către dialog și comunicarea sinceră sunt principalii factori pentru o colaborare reușită între oameni și administrația locală. Comuna noastră are multe de oferit și este o zonă care merită promovată, atât în județul Arad cât și în țară. De aceea ne-am propus să creăm un portal online de promovare a produselor agroalimentare locale, astfel încât să facem cunoscută României calitatea produselor noastre și să venim cu un sprijin real pentru producătorii locali în vânzarea acestor produse”.

Loading...
  1. Mă voi sunteti duși?
    Manaerobe la spălătorie privată a-ți vrut sa spuneți!

    Raspunde
  2. Promovarea produselor locale( adica personale) si daca se poate pe bani publici. Inca n-au apucat sefii de la Arad sa te invete de toate, dar se pare ca stii si tu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.