Siminic: „După venirea lui Ionuț Popa, totul este mult peste ce a fost înainte“

Siminic: „După venirea lui Ionuț Popa, totul este mult peste ce a fost înainte“

Unul dintre cei mai activi fotbaliști ai celor de la Pâncota în deplasarea de la Caransebeș a fost Gabriel Siminic. Fundașul stânga a încercat să profite de unele erori apărute în aripa dreaptă a defensivei „gugulanilor“ și să formeze un duo cu Gavrilescu sau Polgar, dar nu a avut foarte mult succes.

„E o înfrângere care nu știu dacă după parcursul jocului a fost meritată, ei au avut două ocazii și au marcat două goluri. Sunt sigur că ne vom salva de la retrogradare cu Ionuț Popa, dacă dânsul nu era sigur de acest lucru, nu ar fi venit la noi. Știe ce jucători sunt aici și cu siguranță vom face tot posibilul să realizăm ce ne-am propus. Suntem peste Caransebeș chiar dacă ne-au bătut. Ne-a lipsit norocul la aceea ocazie a lui Sălăjan, dacă marcam acolo cu siguranță nu mai pierdeam acest meci, aveam alt moral“, a menționat Siminic.

Fostul fundaș al UTA-ei a răspuns și întrebării legate de ce s-a modificat la echipă după schimbarea lui Dan Cuedan: „După cum am  jucat și după cum ne-am simțit cu colegii am fost mult mai bine organizați și s-a schimbat în bine în foarte scurt timp multe la Pâncota. Totul este mult peste ce a fost înainte “.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.