Simona Halep, ELIMINATĂ în sferturile de finală la Australian Open. DECLARAȚIE NEAȘTEPTATĂ după eliminarea sa!

Simona Halep, ELIMINATĂ în sferturile de finală la Australian Open. DECLARAȚIE NEAȘTEPTATĂ după eliminarea sa!

Simona Halep a intrat în atenția fanilor tenisului din lumea întreagă după ce mediile de socializare online au redat o declarație a tenismenei doar în parte, insistându-se pe faptul că românca s-ar fi declarat mulțumită cu o calificare în sferturi.

Pentru că foarte mulți se așteptau ca Simona să ajungă în semifinale, dacă nu chiar să câștige primul turneu de Grand Slam din cariera sa, declarația trunchiată i-a revoltat pe fani.

Redăm mai jos declarația completă a tenismenei noastre:

„Anul trecut a fost un rezultat mare pentru mine aici. Acum nu pot spune că e atât de mare, însă este suficient. Am început foarte bine acest an, am câștigat un titlu și am făcut câteva meciuri bune aici. Cred că 2015 va fi un an mai bun. Încerc să îmi îmbunătățesc jocul, dar și psihicul. Cred că sunt pe calea cea bună pentru a urca și mai mult în clasamente. Dar, știți și voi, este greu. Fiecare meci este dificil la acest nivel, toată lumea vrea să mă învingă acum. Știu asta pentru că aveam aceeași mentalitate și eu în trecut. Încă vreau să joc cu plăcere și să fiu relaxată pe teren, nu-mi place presiunea. Nu trebuie să fiu stresată pe teren pentru că ăsta este tenisul, fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită. Trebuie să mergem mai departe, să muncim mai mult și să vedem cât de buni putem fi”, a spus Simona.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open după ce a pierdut fără drept de apel meciul cu Ekaterina Makarova.

Rusoaica s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-0, și s-a calificat în premieră la semifinalele de la Melbourne.

În ceea ce o privește pe Simona, ea și-a egalat performanța de anul trecut, când a ajuns tot până în sferturile de finală de la Australian Open.

Ea va pleca acasă cu 430 de puncte în clasamentul WTA și cu un cec în valoare de 230 de mii de euro.

Foto: sports.ndtv.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.