Simona Halep FACE MINUNI pentru România. Cum schimbă imaginea țării în Marea Britanie!

Simona Halep FACE MINUNI pentru România. Cum schimbă imaginea țării în Marea Britanie!

Imaginea românilor din Marea Britanie este una „șifonată”, mai ales după ce unii politicieni, dar și tabloide britanice au făcut comentarii dure la adresa concetățenilor noștri. Evoluţiile Simonei Halep în tenisul feminin tind, însă, să-i pună pe imigranţii români într-o altă lumină.

Faptul că Simona Halep este jucătoarea cu cei mai mulţi suporteri la meciurile de tenis din acest sezon, indiferent că acestea s-au disputat în China, Australia, Dubai, SUA sau Germania pare să nu-i lase indiferenți pe britanici.

Modul în care românii o încurajează pe Halep a stârnit admiraţie în  rândul populației Marii Britanii, unde susţinătorii sportivei au fost daţi exemplu pozitiv.

„Când văd ce fani are Simona Halep, nu pot să nu mă întreb de ce au unii oameni o impresie greşită despre români. Fanii Simonei sunt peste tot în lume şi sunt pur şi simplu incredibili, dacă nu cei mai tari din întreg tenisul”, a declarat fosta jucătoare britanică Anne Keothavong.

Simona a revenit, începând de luni, pe locul doi în ierarhia mondială, depăşind-o pe Maria Sharapova.

Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 5-7, 7-5, 2-6.

Pentru parcursul de la Stuttgart, Simona va primi un cec în valoare de 35.455 de dolari şi 185 de puncte în clasamentul WTA.

În această săptămână, tenismena noastră va avea o pauză, urmând ca de lunea viitoare să participe la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac.

Foto: ziuaconstanta.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.