Simona Stan a fost aleasă VICEPREŞEDINTE la CJA (FOTO)

Simona Stan a fost aleasă VICEPREŞEDINTE la CJA (FOTO)

Consiliul Judeţean Arad are, începând de vineri, 22 aprilie 2016, un nou vicepreşedinte.

Cu 17 voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”, Simona Stan, consilier judeţean al PNL, a fost aleasă să ocupe această funcţie până la alegerea noului Consiliu. „Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei, consilierii judeţeni, pentru faptul că mi.-au acordat votul, că au avut încredere în mine. Îmi doresc ca în perioada următoare să îmi duc la îndeplinire toate atribuţiile, şi spun asta bazându-mă pe faptul că am o experienţă de zece ani în administraţie. Îi asigur pe colegi de buna mea colaborare şi le mulţumesc încă o dată”, a declarat, la finalul şedinţei, Simona Stan.

Pentru această funcţie au fost propuşi să candideze doi consilieri judeţeni: Marius Sulincean (din partea PSD) şi Simona Stan (din partea PNL).

La rândul său, Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a declarat: „Am ales un vicepreşedinte şi mă bucur că am reuşit să facem acest lucru pentru că până în acest moment, de la suspendarea fostului vicepreşedinte, am lucrat singur; practic din trei funcţii de conducere, preşedinte şi doi vicepreşedinţi am rămas doar eu. Consider că pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean era obligatoriu să alegem un vicepreşedinte. Mă bucur că a fost aleasă colega mea, doamna Simona Stan. Sunt convins că în cele aproximativ două luni pe care le avem până când va fi instalat noul Consiliu va face o echipă bună şi vom putea împreună să rezolvăm problemele pe care le avem la nivelul judeţului Arad.

  1. Ciceac candideaza independent la Nadlac

    Raspunde
  2. Ati ales o nulitate ca vicepresedinte la cja puteti sa puneti pe Chirilov presedinte si ARADUL ajunge sigur capitala culturala europeana in 2021…..VIA FALCA!!!!!Rusine consilierilor judeteni,consilieri de doi bani!!!

    Raspunde
    • Sa puna vicepresedinti pe Chirilov si pe Simona Stan :-))))

      Raspunde
    • Simona Stan e sogorita lui Chirilov …adica Chirilov i-a furat sotul lui Simona ;-))))) asa ca cele doua femei se cunosc foarte bine….au petrecut foarte mult timp impreuna …iar apoi au decis sa se desparta iar una din ele sa plece cu sotul celeilalte. Vi se pare moral si decent ce a facut Chirilov ? Erau prietene foarte bune iar Simona avea mare incredere in ea. Reiese ca aceasta femeie….Chirilov…. nu are absolut deloc credinta si demnitate.

      Raspunde
  3. Sa ne spuna SIMONA cum ea luat prietena ei CHIRILOV sotul……..Asta da prietenie!!!

    Raspunde
  4. Simona dacă ajunge chirilov primăria la zarand o sa îi dai bani ? Ca barbatul o o ai dat …..trebuie sa îi dai și bani! Oricum te a declarat nebuna prin partid….

    Raspunde
  5. Cum se numeste animalul care muuuuugesteeee ??? ca tare se pasaleste !

    Raspunde
  6. Bravo pnl .Ati dat lovitura.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.