Simona Stan: „Partidul Național Liberal este un promotor al tradițiilor”

Simona Stan: „Partidul Național Liberal este un promotor al tradițiilor”

 Organizația Femeilor Liberale Sântana a organizat la sfârșitul săptămânii trecute acțiunea „Oamenii Locului”. Evenimentul și-a dorit să aducă în atenția comunității tradiția culinară a locului, precum și frumosul port popular local.

Actiunea a fost susținută de primarul orașului Sântana, Daniel Tomuța, care le-a înmânat diplome de participare celor care și-au prezentat preparatele.

„A fost un eveniment frumos, muncit si gândit de o echipă de doamne minunate iubitoare de tradiții și cultură locală. Mulțumesc domnului primar pentru toată susținerea și implicarea în acțiunile pe care OFL Sântana le întreprinde”, a declarat Elena Duma, președintele OFL Sântana.

„Am participat la o acțiune de suflet , un eveniment în care tradiția și spiritul românesc au fost aduse în prim-plan de aceste doamne minunate, motiv pentru care țin să le mulțumesc. Ceea ce m-a emotionat cel mai mult a fost tributul adus Iei , un simbol sfânt al nostru ca națiune și un reper identitar incontestabil. Partidul Național Liberal este un promotor al tradițiilor și un susținător al valorilor românești, motiv pentru care acest eveniment se identifică cu valorile liberale pe care Partidul National Liberal a fost constituit“, a precizat Simona Stan, președintele Organizatiei Județene a Femeilor Liberale Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.