Mai multe articole din rubrica "" ↑

SINUCIDERE în seara de Florii!? Sfârșit CUMPLIT pentru un bărbat (UPDATE)

SINUCIDERE în seara de Florii!? Sfârșit CUMPLIT pentru un bărbat (UPDATE)

Un bărbat a fost omorât de un tren, duminică seara, la ieșirea din municipiul Arad, în apropierea pasajului nefinalizat spre Șiria.

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost pur și simplu decapitat de un tren de marfă.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la producerea accidentului, primele indicii conducând verificările spre o posibilă sinucidere.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE/ Victima, un bărbat de 42 de ani dat dispărut de la domiciliu

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, victima era un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta era dat dispărut dela domiciliu din data de 25 aprilie.

„Azi-noapte, în jurul orei 23, am fost sesizați prin apel la 112, despre faptul că, între firele de cale ferată, la aproximativ 150 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Glogovăț, se află secționat corpul unei persoane. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Poliția Transporturi și un echipaj al ambulanței. Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Glogovăț spre Arad. În urma impactului bărbatul a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, bărbatul figura ca dispărut de la domiciliu din dimineața zilei de 25 aprilie. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă”, a precizat purtătoruld e cuvânt al IPJ Arad.

Loading...
  1. […] post SINUCIDERE în seara de Florii!? Sfârșit CUMPLIT pentru un bărbat appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.