Situația la zi în Arad a cazurilor noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Situația la zi în Arad a cazurilor noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Peste 20 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate la Arad în ultimele 24 de ore.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 23 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 19 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Arad erau înregistrate 829 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 385 sunt vindecate, 206 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 211 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat nici un deces în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 836 persoane iar 206 de persoane sunt în izolare*.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 20 august, până în această dimineață, la nivelul județului nostruau fost verificate 25 de obiective/locații. De asemenea, au fost verificate și 267 mijloace de transport în comun. Au fost legitimate 631 de persoane fizice în contextul verificărilor, fiind supuse controalelor şi 18 societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.

În urma tuturor verificărilor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.