Situație DISPERATĂ: Un arădean nu are bani să-și aducă acasă soția moartă în Scoția

Situație DISPERATĂ: Un arădean nu are bani să-și aducă acasă soția moartă în Scoția

Disperare în familia unor arădeni: Walter Ioanovici, de 33 de ani, aflat în Scoția, nu are bani să-și aducă soția moartă în România, titrează The Courier.co.uk.

Ioana Bordaș a murit în urmă cu o săptămână și se află încă la morga spitalului din Kirkcaldy, pentru că Walter Ioanovici nu are bani să o transporte și să o înmormânteze în România, așa cum i-a fost ultima dorință.

„Mă simt foarte singur într-o ţară străină. Scoţia este o ţară minunată, dar ceea ce s-a întâmplat tocmai mi-a distrus viaţa. Am întrebat-o de multe ori dacă vrea să se întoarcă acasă, dar ea se simţea fericită aici şi atunci când s-a întors la spital doctorii au spus că nu avem de ales pentru că era prea bolnavă. Toată lumea o iubea, dar merită să fie înmormântată în ţara ei. Asta a vrut ea. Îmi spunea înainte să moară chiar să merg mai departe şi să am copii. Mi-a spus: Să nu plângi după mine. Când vei avea o fetiţă, dă-i numele meu”, a declarat soţul femeii, citat de The Courier.co.uk. La rândul său, acesta este bolnav și face dializă din două în două zile.

De remarcat, că mama lui Walter Ioanovici și-a scos casa la vânzare pentru a-i da fiului ei bani să-și aducă în țară soția moartă.

Sursa: The Courier.co.uk, Foto: Facebook

  1. De cati bani sunt nevoie ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.