Situaţie EXPLOZIVĂ la Spitalul Judeţean! Noua conducere a început să SCHIMBE asistenţii şefi

Situaţie EXPLOZIVĂ la Spitalul Judeţean! Noua conducere a început să SCHIMBE asistenţii şefi

Noua conducere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pare să-şi înceapă cu stângul mandatul în ceea ce priveşte politica de personal: Melania Cuvinean, asistent şef al Unităţii de Primire Urgenţe, a fost schimbată din funcţie, lucru care a provocat nemulţumire în rândul colegilor acesteia. Iar acesta este doar începutul!

Potrivit surselor noastre, în vizorul conducerii mai sunt şi alţi asistenţi şefi ai unor secţii din spital (se vorbeşte de Chirurgie şi ATI, dar nu numai).

Interesant este că schimbările sunt făcute verbal, fără vreun act scris prin care să le fie comunicată celor „sacrificaţi” decizia conducerii celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţ. După 28 de ani de serviciu, Melania Cuvinean, de exemplu, a fost anunţată doar verbal că nu mai este asistent şef de secţie, în locul ei fiind promovată o persoană care nici măcar nu-şi doreşte acest lucru.

Se strâng semnături
Modalitatea în care s-a procedat în cazul Melaniei Cuvinean a scandalizat personalul Unităţii de Primire Urgenţe, care a decis să reacţioneze. Oamenii strâng semnături pentru susţinerea colegei lor şi vor adresa o petiţie conducerii spitalului, Consiliului Judeţean Arad şi Direcţiei de Sănătate Publică. Dar nu numai, fiind decişi să meargă „până la capăt”. Ce înseamnă asta, vom vedea!

  1. sunt curioasa daca aceste schimbari sunt impuse politic

    Raspunde
  2. Sunteti patetici….Serios… Mergeti sa vedeti „marea realizare” a doamnei Melania….igiena si curatenia de la U.P.U.

    Raspunde
    • Sunt alesi pe vecie asistenti-sefi?

      Raspunde
      • Draga Angelica, nici la concurs nu au vrut ! Au vrut pe veci sa faca leegea: la UPU, la Scoala postliceeala, la Ordinul Asistentilor, la cursuri facute de ordin, la Crucea Rosie………….ei si numai ei cu catel si cu purcel ! Doar in ultimul an spitalul a fost condus de asistente ! Acum o sa ii vedetti pe cei care au dat concurs pe post cu Mela pe post de semnatari ! Cu semnatara fiica in frunte ! Ar trebui declansata ancheta de DNA pt ca ii are direct pe tava pe toti direct interesatii ! Sa va vedem ! Si poate mai afla si altele………

        Raspunde
    • În primul rand curățenia o face firma de curățenie și igiena infirmierele dure și reclama în alta parte problemele tale ca noi lucram cu ce va din cauza ca alții din consiliu fura cu nesimțire și noi nu avem cu ce lucra !!!

      Raspunde
    • Mai Tudor , mai ! De ce nu iei tu cârpă în mana sa ștergi pe unde vezi mizerie ? Ca nu e treaba asistentului șef sa umble cu cârpă în mana sa facă curățenie.
      Apropo de curățenie, la UPU , nu va puteți plânge deloc…! Culmea,înainte, când era beton pe jos și faianță pe pereți, nu se plângea nimeni ca intre rosturi se vad pete sau ca nu ar fi bine șters pe jos…
      Dar pana la urma, de băgat de vina, tot prostul poate !

      Raspunde
  3. intregul spital e mizerabil, ca sa nu mai vorbim de mizeria morala a unor cadre medicale care se prefac ca muncesc si ca le pasa. e si multa incompetenta, multi medici buni au ales sa plece. asta e sistemul sanitar romanesc fix dupa cum e tara asta adusa in halul asta de politicieni

    Raspunde
  4. Sa-l anunțe cineva pe idiotul de Luca sa inițieze o petiție publica de susținere a asistentei ….

    Raspunde
  5. totul face parte dintr-un sistem , si cei care s-au adaptat o duc bine , acuma daca vine un nou sef care este clar ca nu va tine cont de privilegiile unora , si atunci acestia se razvratesc ,fac liste se agita etc
    in romania se intampla asta de fiecare data cand un sef sau un sefut este schimbat din functie , iar toti subalterni lui cei care au dus-o bine avand diverse smenuri si smecherii se simt amenintati

    Raspunde
  6. orice om tinut mult pe o functie isi pierde interesul dupa un timp mai ales in lipsa concurentei pe post. Orice sef nou care va prelua raspunderea trebuie sa -si puna oamenii pe care se bazeaza, altfel se intampla ca la guvern unde s-au schimbat doar ministrii iar subalternii care nu si-au facut treaba au ramas.Dar asa e la stat ,obligatoriu trebuie sa mori in functie .

    Raspunde
  7. Vai, onorata redactie ! Dar toti impreuna nu aveti „castig” cat a avut madame Melania de pe urma concursurilor, doar a fost in toate comisiile, singurul reprezentant UPU ! Si si-a angajat propria fata in subordine, doar dansa umbla acum cu…mesaje si doar numai si numai in considerarea prropiului interes ! Iar cei angajati de Melania….sa nu ajungeti pe mana lor la UPU…sa vva rugati pentru asta ! Si….de incompatibilitatea cu fiica, ce parere aveti ? Nu ar fi convenabil si peentru familiiile dumneavoastra, sa dea concurs cu mama ca sa ajunga la un post bine platit si…aranjat ?! Iar „sarmanii ajutati” ce sa zica acum ? Mai nu voe, mai le e rusine, doar reprosurile functioneaza…………….

    Raspunde
    • Agenția de Integritate …!!! Incompatibilitate…!!! Și nu mai ocupa funcții de conducere nici mama nici micuța guraliv !!! Super

      Raspunde
    • Alo Virginel,e doar o chestie politica,ca tu vi si ne spui de fica dansei inseamna ca esti unu dintre cei care a vrut sefia,dar ai ramas doar cu ura asupra dansei.Indiferent unde traim inainte de toate trebe sa fim om,dar tu nu stiu unde bati.Daca colegi semneaza pt ea inseamna ca vorbesti prosti amice !!!
      Te salut Virginel tati 😉

      Raspunde
  8. Doctorita PRISCA daca vrea sa faca ceva, sa faca un chestionar de evaluare a activitatii sotului ei doctorul PRISCA din matern in ultimii 20 ani!!!!cu urmatoarele intrebari:cate paciente ati urmarit?cate operatii ati facut?cate chiuretaje ati efectuat?cate garzi ati parcurs?pentru ce luati salariul? etc

    Raspunde
  9. Doamna Melania , aveti tot respectul unora din colectivul UPU . Sunteti o persoana buna si lucrul acesta se observa din primele 5 minute de stat de vorba cu dumneavoastra. Nu dati satisfactie rautatilor pentru ca multi vorbesc in necunostinta de cauza, doar de dragul de a vorbi. Sunteti o asistenta cu experienta si lucrul acesta este bine , ca se revarsa asupra bunastarii pacientului tratat.
    Este mai bine poate pentru dumneavoastra , sa fiti mai linistita, fara niste lichele la conducere care vor sa taie si sa spanzure , sa faca ce nu au putut prin alte parti , in serviciile anterioare.
    Micului Shill de la UPU i se da nas , deocamdata , dar nu stim pentru cat timp …. v-om vedea cand ii vor zbura penele de mare sef cum va fi in continuare .
    Iar doamna decorata de catre presedinte , sa nu isi mai bata joc de oamenii care cu sinceritate i-au fost alaturi si sa nu-si mai adune in jurul ei numai curci care joaca dupa cum canta ea … ca nu se stie , intr-o zi … cand se va taia craca de sub picioare .

    Raspunde
    • „Unora ” e corect spus ! Atenție, din partea colegei Melanina vor începe amenințările cu Dumnezeu, caruia o sa ii ceara in gura mare sa faca in asa fel incat sa dea cei care au cerut schombarea dansei, ..banii pe medi amente ! Si după cum se vede și mai sus,, au cam început din parte a pocaitei naive dupa cum ii zice chiar mama Melanina !!! Și ferească Dumnezeu de soțul auto de la ambulanta care e în stare efectiv sa facă partea practica de amenințare ! Sa nu fiți părtași alături de brancardierii …care au fost aleși pe sprânceană de aceasta minunata dam care se bârfesc non-stop ei intre ei…

      Raspunde
  10. MELANIA, esti o doamna in adevaratul sens al cuvantului si ai fost tot timpul tamponul intre mai marea „doamna” , noul ei catelus…si personalul care a avut milioane de probleme, dar rezolvate de catre tine , fara sa faci amploare pentru fiecare lucru minor…
    Rautatile oamenilor sunt multe, din pacate…si se intareste inca odata zicala strabuna : ” fa bine si asteapta rau !” .

    Raspunde
  11. Un lucru e sigur: o persoană fără experienta, fără coloana vertebrala, demnitate și omenie NU E TINUTA 28 de ani șef. Nu știu daca e o decizie politică sau Melania a călcat pe coada pe cine nu trebuie dar dacă e susținută de colegi…. Pentru mine asta spune totul. Iar acelora care se plânge de mai mizerie, sa viziteze alte spitale din tara, apoi sa arate cu degetul. Melania, capul sus!!!

    Raspunde
  12. Pentru cei nu cunosc situația și trecutul doamnei rog „silense”pe vecie ,am citit articolul și comentările sunteți patetici și răutăcioși de aceea nu aveți nimic în viața voastră și nu o sa realizați pentru ca invidia va omoară,sunt un coleg anonim…voi niște ratați ai societății pe care i-ași expulza la sirieni ca dovada a prostiei continue cu care sunteți îndoctrinați de mici!!!

    Raspunde
  13. Pentru cei ce nu cunosc situația și trecutul doamnei rog „silence”pe vecie ,am citit articolul și comentarile, sunteți patetici și răutăcioși de aceea nu aveți nimic în viața voastră și nu o sa realizați pentru ca invidia va omoară,sunt un coleg anonim…voi niște ratați ai societății pe care i-ași expulza la sirieni, ca dovada a prostiei continue cu care sunteți îndoctrinați de mici!!!

    Raspunde
  14. Melania, nu te lasa ! Ești o femeie super ! Toată lumea din spital colaboram foarte bine cu tine ! La UPC este şerpărie… nu știu care , cum sa lingă mai tare sa le facă rana „sefilor” pentru a ajunge sa „zboare” … este deplorabil cum s-a ajuns. Din colectivul unit ce erați odată. ..acum doar bârfe și neîncredere.
    Puticiu nu ar trebui schimbata ? Asa , tot fără nici un motiv … ca și ea este tot numita în funcția asta de șefie și ar cam trebui prospături și printre medici…nu oameni fără coloana vertebrala si cățeluși!

    Raspunde
  15. Scrieți în limba română, va tm rog!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.