Situație HALUCINANTĂ la Spitalul Județean! Ministrul Sănătății este așteptat la Arad

Situație HALUCINANTĂ la Spitalul Județean! Ministrul Sănătății este așteptat la Arad

Situație halucinantă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde în plină epidemie de coronavirus secția de Boli Infecțioase a rămas fără medici, cu toții fiind în concediu medical.

În pus, încă şase medici şi 17 asistenţi şi-au anunţat astăzi demisia. Managerul unității, Carmen Lucuța, a făcut public acest lucru în presa centrală, dar și faptul că spitalul are un deficit de medici și la secția de Anestezie Terapie Intensivă.

Și nu sunt singurele neajunsuri ale spitalului: Echipamentele de protecție pentru personalul medical sunt asigurate doar pentru ziua în curs.

Situația de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde s-au înregistrat și infectări cu SARS-CoV-2 în rândul cadrelor medicale, îngrijorează la cel mai înalt nivel, ministrul Sănătății Nelu Tătar fiind așteptat la Arad.

De remarcat că alți 83 de angajaţi (medici, asistenţi, infirmieri, brancardieri, registratori medicali) sunt în concediu medical încă din 23 martie.

UPDATE: Potrivit informațiilor noastre, ministrul Nelu Tătar ar fi ajuns la Arad și a convocat o ședință fulger cu toți factorii implicați.

  1. Cei mai tari medici din România sunt la Arad. Pe lângă stat îi găsești la toate cabinetele private. La stat lucrează pentru gărzi dar n-i găsești. Ruși e celor care au trădat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.