Situație INCERTĂ în privința noilor CONTRACTE de salubrizare. DEZINTERES din partea RETIM

Situație INCERTĂ în privința noilor CONTRACTE de salubrizare. DEZINTERES din partea RETIM

Situația rămâne incertă în privința noilor contracte de salubrizare.

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad a invitat conducerea noii firme de salubrizare la Adunarea Generală a Membrilor ULAL Arad care a avut loc, marți, în Sala Mare a Consiliului Județean Arad pentru a le oferi președinților asociațiilor de proprietari mai multe lămuriri cu privire la noile contracte de prestare a serviciului de salubrizare către populație pe care aceștia urmează să le semneze.

La eveniment au fost invitați să ia parte Mihai Mereuță, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Habitat din București, Dan Pascu, directorul general al firmei de salubrizare S.C. RETIM Ecologic Service S.A. din Timișoarași un reprezentant al Consiliului Județean Arad.

„Menționăm că deși ULAL Arad a trimis invitația, directorul general al noii firme de salubrizare nu s-a prezentat și nici nu a trimis un alt reprezentat al firmei. În prima parte a Adunării Generale, ULAL Arad a prezentat Ordinea de Zi, Darea de Seamă și Raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2017, care au fost supuse la vot și aprobate unanim de membrii uniunii. De asemenea, ULAL Arad a informat reprezentanții asociațiilor de proprietari despre contribuțiile sociale obligatorii cu modificările care au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 prin OUG nr. 79/2017, și despre depunerea Declarației Fiscale 101 privind impozitul pe profit până la data de 25 februarie 2018 conform Codului Fiscal. În a doua parte, a luat cuvântul domnul Mihai Mereuță și a prezentat subiecte importante precum: ultimul proiect de lege privind asociațiile de proprietari și administrarea condominiilor, soluționarea alternativă a litigiilor financiar-bancare, asigurarea obligatorie a locuințelor și schimbarea furnizorului de energie electrică”, precizează președintele ULAL Arad, Dorina Lupșe (foto).

Cele mai multe semne de întrebare au fost ridicate pe tema noilor contracte de prestare a serviciului de salubrizare către populație care urmează să fie semnate de comitetele executive/președinții asociațiilor de proprietari. Din nefericire, acestea au rămas nelămurite, directorul general al S.C. RETIM Ecologic Service S.A. fiind absent.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.