Șmecherii în stațiile Lukoil din oraș? Pompa TE TAXEAZĂ ÎNAINTE să alimentezi!

Șmecherii în stațiile Lukoil din oraș? Pompa TE TAXEAZĂ ÎNAINTE să alimentezi!

Situație jenantă la mai multe dintre benzinăriile Lukoil din municipiul Arad: contoarele de la pompă încep să înregistreze înainte ca șoferii să înceapă alimentarea propriu-zisă cu carburanți.Tot mai mulți șoferi susțin că au avut, recent, surpriza neplăcută de a observa cum contorul de la pompă începe să înregistreze atât costuri cât și litraj încă din momentul în care pistolul de alimentare este scos din pompă pentru a fi poziționat apoi în rezervor. Potrivit informațiilor provenite de la persoane care reclamă acest fapt, sumele înregistrate de contor înainte de începerea alimentării nu sunt mari. Spre exemplu, într-unul dintre cazurile semnalate de șoferi, costul dinaintea alimentării era de 0,38 de lei, în vreme ce litrajul afișat era de 0,06 litri. Cu toate acestea, șoferii care au avut parte de asemenea experiențe neplăcute în stațiile de alimentare ale Lukoil se consideră furați, puțin câte puțin, de furnizorul de carburanți și susțin că situații similare există și în stațiile de alimentare ale unora dintre companiile concurente. Explicația angajaților din stațiile Lukoil în situația dată este, însă, lucrul care te lasă mască. Potrivit spuselor acestora, o pompă de alimentare care înregistrează costuri și litraj chiar din momentul în care a fost atinsă pur și simplu nu a mai fost folosită de multă vreme!.google {left:100%;display:inline-block;position:fixed}

займ на карту без процентов

  1. hai ma ca nu e un capat de tara sunt mici dicordante am patiti si eu si nu m-am plans la presa

    Raspunde
  2. cum cauta unii nod in papura

    Raspunde
  3. De ce cauta „nod in papura”?Daca suntem indolenti,ei pot face banuti frumosi intr-o zi(inmultiti aceasta „suma infima”la numarul de clienti dintr-o zi!).
    Si pana la urma sunt banii munciti de noi,indiferent ca sunt derizoriu de putini sau mai multi:in tarile civilizate,cei care muncesc si au bani,nu lasa ciubuc nici macar un euro cent.De unde atata marinimie?
    De ce nu primim 0,06 litri de benzina sau motorina gratis???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.