ŞOC în PNL. Mutarea BOMBĂ pe care o pregăteşte Gheorghe Falcă

ŞOC în PNL. Mutarea BOMBĂ pe care o pregăteşte Gheorghe Falcă

Având fler şi beneficiind de informaţii direct de la surse (!), Gheorghe Falcă a jucat de fiecare dată cartea câştigătoare în politică. Şi există informaţii că aşa se pregăteşte să facă şi acum.

Dacă ne aducem aminte, Gheorghe Falcă a ştiut să jongleze foarte bine la PD, PDL, MCL, ACL şi, nu în ultimul rând, PNL. S-a poziţionat, de fiecare dată, în tabăra câştigătoare. Chiar şi când unii îl vedeau eliminat din jocuri, a revenit în forţă, susţinut chiar de cei cu care până mai deunăzi se luptase. Între cei faultaţi de Falcă se regăsesc nume grele din politica românească, cum e Vasile Blaga sau Ludovic Orban. Şi mai urmează!

Potrivit unor informaţii, Gheorghe Falcă alături de alţi primari cu greutate ai PNL ar urma să schimbe cât de curând macazul şi să susţină Platforma România 100 şi implicit pe candidatul acesteia la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Este vorba despre Dacian Cioloş, care ar urma să fie susţinut şi de USR, ca şi candidat al unei „drepte curate”. Asta înseamnă o abandonare de către Gheorghe Falcă a actualului preşedinte Klaus Iohannis, al cărui susţinător a fost până acum. Informaţia circulă, deşi surse din PNL Arad au ţinut să ne asigure „că nu pleacă Falcă de lângă neamţ”.

La Arad, Platforma România 100 este încă în formare. Conform unor surse, în grupul de iniţiativă s-ar afla şi susţinători notorii de-ai lui Gheorghe Falcă, semn că nimic nu e întâmplător şi, vorba aceea, nici nou sub soare.

  1. platforma romania 100 e formata din asa zisi oameni de dreapta ai serviciilor .

    Raspunde
  2. DEZINFORMAREA ,ta este facuta fara nicio logica!

    Raspunde
  3. ce prostie!!! inteleg ca nu avem stiri dar chiar asa? problema cu ciolos e ca nici ciolos nu stie pe ce lume traieste. cine sa il mai sustina…

    Raspunde
  4. stirea e veche a dat-o comisarul deja

    Raspunde
  5. PSD merge la pezidentiale cu ” TANTII MITII.”

    Raspunde
  6. Ati gresit. Falca va ficandidatul. In sfarsit. 😂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.