ŞOC în Poliţie! Gata cu pensionările la 44 de ani! Ce spune ministrul Afacerilor Interne

ŞOC în Poliţie! Gata cu pensionările la 44 de ani! Ce spune ministrul Afacerilor Interne

Carmen Dan, ministru al Afacerilor Interne, a declarat că susţine în continuare eliminarea prevederii care permite ieşirea la pensie a poliţiştilor la vârste de 44 şi 49 de ani, conform Statutului Poliţiştilor.

„Eu susţin în continuare şi chiar îmi doresc ca şi colegii mei parlamentari să fie alături de noi în acest demers, trebuie să abrogăm acel text de lege care permitea ieşirea din sistem la vârste de 44 de ani sau la vârste de până în 49 de ani. Acest text de lege care este în corelare cu prevederile Legii 223 este acel faimos art. 69 din Statutul Poliţistului şi în acest moment există această propunere (n.r. – de abrogare) şi cred că va fi susţinut şi de către colegii mei, în acest sens am primit eu asigurări de abrogare din legea Statutului Poliţistului. Va rămâne vârsta normală”, a afirmat Carmen Dan după întâlnirea cu grupul deputaţilor social-democraţi, potrivit Agerpres.ro.

Ea a menţionat a discutat cu parlamentarii despre modificările la Statutul Poliţistului, care se află în dezbatere publică. Ministrul a mai precizat că doreşte ca modificările la Statutul Poliţistului să aducă „un echilibru între cetăţean şi poliţist”.

  1. Dupa mintea si intelepciunea PSD, azi , maine o sa fim o tara de pensionari, bugetari si parlamentari.

    Raspunde
    • Din contra … dacă tu nu vei mai iesi la pensie la 44 … nu vom fi o țară de pensionari domnule polițist! Asta ar fi probabil singura decizie bună a PSD …

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.