ŞOCANT! O fetiţă a DEVENIT MAMĂ la DOAR 11 ani! Vezi cine e tatăl copilului

ŞOCANT! O fetiţă a DEVENIT MAMĂ la DOAR 11 ani! Vezi cine e tatăl copilului

Se întâmplă multe orori pe lumea asta, una mai şocantă ca alta, dar când vine vorba de copii inocenţi care trec prin traume, nimeni nu poate să rămână indiferent.

Cazul uluitor al unei fetiţe de 11 ani din Paraguay a făcut înconjurul lumii. Ea riscă să rămână cu sechele psihice pentru toată viaţa după ce i s-a întâmplat.

Fata a fost violată la doar 10 ani de către tatăl ei vitreg şi a rămas însărcinată. Mama acesteia a vrut ca fiica ei să facă avort, însă Guvernul i-a interzis acest lucru. În Paraguay, care este o ţară foarte conservatoare, Biserica Romano-Catolică are o influenţă imensă, astfel avortul fiind permis doar în cazul în care sarcina pune în pericol viaţa mamei.

Copila, chiar dacă avea doar 11 ani, a fost declarată sănătoasă şi aptă să ducă sarcina până la capăt. Ea a născut prin cezariană o fetiţă.

Cazul copilei care a născut un copil a stârnit multe reacţii din partea organizaţiilor care promovează drepturile omului şi nu numai. Decizia Guvernului de a interzice avortul în acest caz a fost lăudată de către grupurile religioase, dar blamată de restul populaţiei.

Tatăl vitreg al fetei a fost arestat, iar mama acesteia este cercetată pentru neglijenţă.

Sursa: Daily Mail

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.