ŞOCANT! Un lider musulman AMENINŢĂ România cu ATENTATE (VIDEO)

Şeicul Omar Bakri din Liban, unul dintre liderii musulmani, amenință ţara noastră cu atentate, pretinzând că România a fost „pământ musulman” și trebuie ca steagul islamic să fie prezent pe teritoriul nostru.

Într-un interviu acordat în anul 2012 pentru TVR, şeciul Omar Bakri, unul dintre liderii radicali islamişti care au stat la baza atentatului terrorist din Burgas (Bulgaria), a declarat că atât vecinii de la sud de Dunăre, cât şi România sunt ţinte legitime pentru un atac terorist, fiind considerate teritorii islamice.

„Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, susține şeicul Omar Bakri.

  1. Uitati-va la tiganul asta, zici ca e un cocalar, mare curajos sta in spatele unui birou si amennita cu bombe.
    Mama lui de nenorocit fricos de ce nu vine personal sa se arunce in aer, nu sa amennite din spatele unei camere de filmat.
    Toti liderii astia islamisti sunt niste cacaciosi, ca daca le-ai da bomba in mana sa moara pentru Allah, ar face in pantaloni, atat de credinciosi si pregatiti sunt ei sa moara in numele lui Allah.
    De ce nu veniti ba cu armata, atacurile astea cu bombe asupra oamenilor nevinovati sunt acte de lasitate, nu de curaj. Ii indemn sa-si adune o armata si sa mearga cu ea la razboi, asta daca au o armata, nu cativa lasi cu bombe legate la brau.
    Marii astia jihadisti din totdeauna au fost niste lasi, care s-au folosit de Allah ca sa omoare nevinovati.
    Ba daca chiar au o problema cu liderii mondiali de ce nu incearca sa ii arunce pe ai in aer, nu pe omul de rand care nu are nici o vina. Dar cum am mai spus doar lasii omoare un om neinarmat si nevinovat.
    Astia sunt razboinicii sfinti ai Islamului niste lasi care amennita pe toata lumea.
    De ce nu pretinde acest Omar Bakri ca si Norvegia a fost candva teritoriu Islamist, sau Marea Britanie, sau Laponia si Groenlanda. Singurul teritoriu pe care il merita este desertul din Arabia.
    Si inca un lucru de ce trebuie sa fie arborat steagul Islamului in Romania, in primul rand ei ar trebui sa stapanesca tara noastra, dar cu ce armata, ca ei au doar cativa tarani cu bombe, nu o armata bine instruita.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.