ŞOCANT/ Un ROMÂN şi doi UNGURI au RĂPIT şi au TORTURAT un AUSTRIAC!

ŞOCANT/ Un ROMÂN şi doi UNGURI au RĂPIT şi au TORTURAT un AUSTRIAC!

Trei persoane, printre care şi un român, au fost arestate în Ungaria, după ce au răpit un austriac în Viena şi l-au ţinut sechestrat timp de o lună într-o casă dintr-o pădure.

Banda infracţională, din care făcea parte un român, dar şi un bărbat şi o femeie de origine ungară, l-a răpit pe bătrân chiar din faţa casei sale din Viena. Cei trei i-au administrat un anestezic, după care l-au dus în Ungaria, potrivit agenţiei de ştiri MTI. Ulterior, cei trei l-au determinat să le cedeze banii din conturile sale bancare.

Victima, care are atât cetăţenie ungară, cât şi austriaca, a fost răpita pe 3 august. Patru zile mai târziu, sora sa a anunţat dispariţia bărbatului la Poliţie, care a demarat o anchetă.

Potrivit autorităţilor, bătranul a fost forţat să semneze mai multe documente, pe care infractorii le-au folosit apoi pentru a accesa conturile sale bancare. Femeia deghizată a fost cea care a retras banii din bancă.

În urmă cu o săptămână, cei trei l-au adus pe bărbat înapoi în Austria, abandonându-l pe o autostradă. Presa a relatat despre bătrân, fost consilier financiar, că în trecut i-ar fi înşelat pe partenerii săi de afaceri, fapt pentru care a stat o perioadă la închisoare.

Sursa: ziare.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.