ȘOCANT/ Unde vor ajunge bunurile familiei Ceaușescu?

ȘOCANT/ Unde vor ajunge bunurile familiei Ceaușescu?

Regia Autonomă Administraţia Protocolului de Stat (RA-APPS) se va debarasa şi de ultimele obiecte care le-au aparţinut soţilor Ceauşescu. Este vorba despre bunurile rămase nevândute după ce, între 1999 şi 2001, RA-APPS a organizat mai multe licitaţii, cu strigare sau pe Internet, precum şi vânzări prin consignaţii.

Ultimele obiecte ale soţilor Ceauşescu, rămase în depozitele Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, vor fi acum duse la azilurile de bătrâni pentru a le înfrumuseţa acestora camerele. Reprezentanţii Guvernului susţin că aceste bunuri nu au mai putut fi vândute, iar unele ar fi chiar degradate.

„Unele bunuri sunt uzate fizic şi moral şi constau în dulapuri, oglinzi, covoare, metraje, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Starea acestora este influenţată de vechimea lor şi de mutarea în diverse depozite. Bunurile provenite din confiscări şi care au aparţinut familiei Ceauşescu constau în principal din piese de mobilier cu efigia NC şi EC şi diverse obiecte decorative, casete, machete, vase şi tablouri”, se arată în expunerea de motive a unui proiect de lege privind unele măsuri în activitatea RA-APPS.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.