PSD Arad: Arădenii trebuie să ştie care este diferenţa dintre candidaţii ai PSD şi cei ai PNL la alegerile europarlamentare

PSD Arad: Arădenii trebuie să ştie care este diferenţa dintre candidaţii ai PSD şi cei ai PNL la alegerile europarlamentare

PSD Arad consideră că arădenii merită să știe ce au făcut candidații PSD și cei ai PNL care vor să îi reprezinte în Parlamentul European.

Potrivit acestora, Rovana Plumb are o experiență dovedită în absorbția fondurilor europene. A reușit să acopere întârzierile lăsate de Guvernul Zero și a dus gradul de absorbție la 28%, iar în prezent România a obținut deja 8,5 miliarde euro.

„La PNL, Rareș Bogdan e bun de gură, dar nu a adus niciun euro pentru România, în schimb este un moralist abonat la contracte publice. Capul de listă al europalamenatilor PNL a supt timp de 14 ani mulți bani de la instituţii publice cum sunt: Primăria din Cluj, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, ANAF Cluj, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Vest. Asta e diferența. Până în campania electorală din această primăvară pe domnul Rareș Bogdan nu l-a interesat de județul Arad. Arădenii nu vor uita că cei de la PNL au susținut Guvernul Cioloș, care a fost indiferent la calamitățile care au lovit agricultura la nivelul județului Arad în 2015 și 2016. A trebuit să vină PSD la guvernare pentru a aloca fonduri prin care să despăgubească fermierii din Arad”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

„Domnul Blaga este ținut ascuns de liberali. De ce se teme PNL să vorbească despre dânsul și colegii săi de la PDL. De ce nu îi prezintă, ca să îi știe lumea că sunt aceiași care au tăiat și impozitat veniturilor românilor și acum vor să ajungă europarlamentari. Carmen Avram, candidatul PSD pentru Parlamentul European are expertiza și puterea să aducă fermierii din Arad și din celelalte județe la același nivel cu agricultorii din Franța și Germania. Carmen Avram a demonstrat prin toate emisiunile TV pe care le-a realizat că este un adevărat patriot și cunoaște problemele din fiecare parte a țării. A dovedit că îi pasă de români și de România, de Arad și de arădeni. PSD Arad are încredere că prin activitatea sa, Carmen Avram va determina Parlamentul European să elimine dublul standard. Arădenii, toți românii și copiii lor vor avea mâncare sănătoasă și de calitate, la fel ca în celelalte state din Uniunea Europeană”, spun social-democrații arădeni.

„Arădenii și toți românii merită să aibă salarii la fel ca cele din Europa! Acesta este obiectivul PSD pe care îl va duce la îndeplinire chiar dacă președintele Iohannis și cei de la PNL vor încerca să blocheze majorările de venituri”, se mai arată în comunicat.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.