Șofer BĂUT în cazul ACCIDENTULUI în care ȘI-A PIERDUT VIAȚA o FEMEIE, la ieșire din Arad

Șofer BĂUT în cazul ACCIDENTULUI în care ȘI-A PIERDUT VIAȚA o FEMEIE, la ieșire din Arad

Șoferul uneia dintre mașinile implicate în accidentul de sâmbătă după-amiaza, de la ieșirea din Arad spre Vladimirescu, era băut, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Deocamdată, polițiștii nu au dat publicității cum s-a produs accidentul.

„Astăzi, în jurul orei 15,35, a avut loc un accident mortal pe DN 7, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Mișca, care se deplasa dinspre Vladimirescu spre Arad și un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Șagu, care se deplasa din sens opus. În urma evenimetului rutier și-a pierdut viața conducătoarea auto. Au mai fost răniți ușor conducătorul auto și un pasager din celălalt autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, comunică IPJ Arad.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Citește și:

NENOROCIRE la ieșire din Arad: O femeie a MURIT într-un ACCIDENT rutier (GALERIE FOTO)

  1. […] Șofer BĂUT în cazul ACCIDENTULUI în care ȘI-A PIERDUT VIAȚA o FEMEIE, la ieșire din Arad […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.